Szolgáltatások

Konzultációk

Konzultáció

KONZULTÁCIÓ SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE!

A konzultáció online – ZOOM– történik, így időt spórolsz meg, vagy lehetőség van személyes konzultációra is Budakalászon.
A közös munka megkezdésének alapfeltétele a konzultációs lap kitöltése, mely alapján megkapom tőled azokat az adatokat, amivel már az első alkalommal is segíteni tudom a céljaid elérését. Kereshetsz egy adott probléma miatt, de segítek a hosszabb távú céljaid elérésében is. A konzultáció a mindenkori járványügyi szabályzásnak megfelelően vehető igénybe, hétköznapokon 11.00 – 14.30 között.
Mindkét esetben javasolt, hogy legyen nálad jegyzetfüzet, toll.
Klasszikus személyi edzést nem vállalok. A személyes konzultáció hétköznapokon érhető el és egyeztetés során esetleg szombaton. A személyes konzultáció hétköznap 11-14.30 között vehető igénybe – a Zoom webes konzultáció ennél sokkal rugalmasabb feltételeket jelent.

Általános szabályok -Segítek megtalálni a gyenge láncszemeket, legyen a probléma összefüggésben életmóddal, mozgással vagy edzéstervezéssel. Megmutatom a megoldásokat, de a munkát te végzed el. Ha igényled, havonta egyszer átbeszéljük a felmerült kérdéseket, és amikor már elegendő információd van, elengedjük egymást. Nem láncollak magamhoz, az a célom, hogy megtanuld az alapokat és képes legyél a helyes kérdéseket feltenni és megtalálni a választ!

Profi sportolók – Amennyiben profi sportoló vagy, annyival egészül ki a fenti szabály, hogy igény szerint segítek megbízható erőnléti edzőt találni, aki képes az általam megírt programot tökéletesen átadni számodra, mi pedig igény szerint találkozunk, hogy kiértékeljük a munkát és átbeszéljük a terveket.

Az első találkozó – a találkozó után dönthetsz úgy, hogy folyamatosan dolgozunk egy meghatározott ideig, vagy csak egyszeri alkalomra szólt a megbízás.

Regisztráció menete:

Coaching területek

AZONNAL ELÉRHETŐ ONLINE ANYAGOK

Tanulj, fejlődj a saját ritmusodban!

Online kurzusok légzés, életmód, alvás, regeneráció és edzés témakörben.

HÍVJ MEG

Már arra is lehetőség van, hogy meghívásodra az edzőtermed vendége lehessek, és ott az előre meghatározott témában előadást tartsak.

ONLINE COACHING - ZOOM

Egyetlen alkalom, kedvezmény nélkül!

Ára: 30.000 Ft / 1×45 perc / fizetés előre történik.

Az első alkalommal erről lesz szó:

ONLINE COACHING CSOMAG - ZOOM

Három alkalom egyben, kedvezménnyel! 

Ára: 90.000 Ft helyett 80.000 Ft / 3×45 perc / fizetés előre történik.

Az első alkalommal erről lesz szó:

SZEMÉLYES COACHING – BUDAKALÁSZI SPORTCSARNOK, OMSZK PARK 1 vagy Szentendre

Figyelem – az első személyes konzultáció hossza jellemzően 100-120 perc. 

Ára:
• Az első 100-120 perces konzultáció ára / 45.000 Ft
• 30.000 Ft / 60 perc a továbbiakban.

Az első alkalommal erről lesz szó:

ÉS MINDEZT VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

Feltételek:

Regisztráció az űrlapon, időpont egyeztetés e-mailben, a program véglegesítés az e-email címdre küldött meghívó elfogadásával történik.
 A kiválasztott termékről email bekérőt kapsz, melyet a movelab.hu oldalán tudsz fizetni.
 A megbeszélt időpontról e-mail naptár meghívást kapsz a fizetés teljesítése után.
 A garancia az adott konzultáció után 5 napig érvényesítés és e-mailben történik.
 Ha késel vagy nem jössz el az adott időpontra, a tranzakció akkor is teljesítettnek minősül, ebben az esetben nincs garancia.
Az aznapi lemondás megtartott foglalkozásnak tekintendő.
Ha én mondom le aznap, plusz egy foglalkozást kapsz tőlem.

Mit mondanak rólam az ügyfeleim

Nem tudok különbséget tenni a konzultációk között!Rengeteg információ,egy brutál tudású embertől,akinek teljes orgánuma fenomenális!Köszönöm,hogy személyesen is tudtunk találkozni!
Kele Zoltán
Péter alázatosan, rendkívül elmélyült szakmai tudással, kutatásokkal, statisztikákkal megalapozottan javasolja módszerét. A legtöbb hétkznapi embernek a timer12 megismerése is elegendő ahhoz, hogy minőségben változtassa meg az életét, de a konzultáció jóval elméyültebb, mivel az elmélet mellett, komoly gyakorlati felméréssel indul és pontosan rámutat hol, miben kell változást eszközölni. Hálás vagyok! 🙂
Berze Gergely
Nem lehet egyetlen részt kímélni. Érezhető, hogy szívvel és lélekkel végzed a munkád minden nap, minden egyes másodpercben és mindezt példaértékű alázattal! Hálásan köszönöm! 😉💪
Mosberger Arnold
Lenyűgöző volt az alaposságod. A konzultació után elhittem, hogy teljesíteni tudom az ironmant olyan eredménnyel amiről eddig csak álmodni mertem így 53 evesen…
Varga József
1.Felnyitottad a szemem, hogy érdemes szakemberekhez elmenni és tanulni tőlük. 2. Sokat segített a TGU és a lendítés technikai elemzése. 3. Pusztán a személyes jelenléted és hozzáállásod motiváló és példaértékű
Gulyás Roland
Egyénre szabott. Az alvás minőségem és mennyiségem javult a légzésgyakorlatoknak hála.
Száler Zsolt

JOGNYILATKOZAT

Jelen lapon és videókban illetve a konzultáció során megjelenő információk nem minősülnek orvosi diagnózisnak vagy / és kezelésnek, az itt olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vagy dietetikai kezelést, beavatkozást, vizsgálatot.

Lakatos Péter és a Tactical World Bt. nem felelős semmilyen a lapon megjelenő információért, ezek nem sorolhatók a diagnózis vagy kezelés, gyógyítás kategóriájába – a lapon olvasható cikkek célja a tájékozatás, mely nem pótolja vagy helyettesíti a orvosi vagy dietetikai felügyeletet.

A lapon megjelenő esetleges termékek esetén kijelentem, hogy azoknak semmilyen formában nem tulajdonítok gyógyító hatást, azokat csak saját felelősségre, orvosi felügyelettel való alkalmazását javaslom.