Szolgáltatás

Hívj meg

Cégeknek

KKV VAGY MULTINACIONÁLIS VÁLLALATOK - SZEMÉLYES VAGY ONLINE SZEMINÁRIUM

El szeretné kerülni a kiegés okozta felmondásokat? Könnyen elveszítik munkatársai a fókuszt? Összeroppannak kollégái a stressz alatt? Sok a betegség miatti hiányzás és sokba kerül a helyettesítés? Szeretne javítani a dolgozók életminőségén és munkakedvén?

Mi az a vállalati életminőség tréning?

A légzéstréning program során egy elméleti és gyakorlati képzés során megtanítjuk azokat az alap és haladó technikákat, amelyekkel azonnal javíthat a teljesítményén, regenerációján, sőt – az egészségén. Segítünk abban, hogy képes legyen pár rövid, de elképesztően hatékony gyakorlattal növelni fizikai és mentális stressztűrő képességét, hogy a nap végére is maradjon energia a családra, hobbira. Eláruljuk azokat a titkokat, melyekkel top sportolókkal dolgozva növeltük a teljesítményük és segítettük elkerülni a betegségeket.

 
 

CÉGEK AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZTAM

EDZŐTERMEKNEK, EGYESÜLETEKNEK - SZEMÉLYES VAGY ONLINE SZEMINÁRIUM A VENDÉGEIDNEK

Már arra is lehetőség van, hogy meghívásodra az edzőtermed vendége lehessek, és ott az előre meghatározott témában előadást tartsak a klienseidnek, az esetleges érdeklődőknek és az ott dolgozó edzőknek. A programok célja lehet:

A szeminárium során a meghívó féllel előre egyeztetjük a program hosszát és annak tartalmát, az árakat. A korábbi programokon jellemzően egy fix tartalmú részt követett egy kérdések és válaszok rész de lehetőség van akár gyakorlati szeminárium tartására is.

AZONNAL ELÉRHETŐ ONLINE ANYAGOK

Tanulj, fejlődj a saját ritmusodban!

Online kurzusok légzés, életmód, alvás, regeneráció és edzés témakörben.

ISKOLÁKNAK

Édeasapaként magam is elhivatottságot érzek, hogy egy megfelelő irányba mutató életmódról beszéljek a fiataloknak, befogadható módon az ő nyelvükön.

Mit várhatsz a programtól?

Az Oxygen Advantage Patrick McKeown által kidolgozott légzéssel foglalkozó rendszer, melynek alapja a helyes légzéstechnikák elsajátítása által végbemenő általános egészség és teljesítmény javulás. Patrick McKeown korunk egyik leginkább elismert Buteyko Módszer és légzésteraputája, akinek a rendszerét a 360AKADÉMIA képviseli Magyarországon. A program során olyan megoldásokat kínálunk munkatársainak, mellyel már pár napon belül képesek lesznek javítani regenerációjukon, alvásminőségükön és már pár nap után pihentebben és több energiával lesznek képesek segíteni a csapatuk munkáját.

Miért érdemes a programot megszervezni?

Ezen a gyakorlati szemináriumon megtanítjuk az Oxygen Advantage Corporate rendszer alapjait, amit rövid gyakorlás után minden résztvevő képes lesz alkalmazni az a csúcs teljesítmény érdekében! 

A program formátuma

A közel 4 órás, sok gyakorlati elemet is tartalmazó oktatás során az általános és egyedi megoldásokra is időt szánunk. A program jellemzően 10-50 fő közötti résztvevői létszám esetén működik optimálisan, de ennél kisebb csoportok esetén is szívesen javaslunk megoldást Önnek. Amennyiben egyedi, vagy akár személyi képzést keres felsővezetőknek, úgy erre is van lehetőség

Miben segítünk?

Miben segíti az OXYGEN ADVANTAGE CORPORATE program az Ön cégének eredményességét?

DOLGOZÓKNAK

CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK