KLIENS VÉLEMÉNY – 1.

KLIENS VÉLEMÉNY – 1.

“Körülbelül 7-8 éves lehettem, amikor nagyon durva “aurás migrénes” rohamaim kezdtek lenni. Ez a betegség látás beszűküléssel, szikralátással, kar, arc, torok és nyelv zsibbadással, hányással és fejfájással, illetve gondolkodás és beszédzavarral jár. Na meg persze pánikrohammal, halálfélelemmel. 4-7 óráig tartott egy ilyen roham, ami havi 1-5 alkalommal jelentkezett.

Borzalmasak voltak. Szüleimmel végigjártunk számos orvost és migrén specialistát, rengeteg kivizsgáláson vettem részt. Sehol nem tudtak segíteni. Minden lelet (MRI, CT, vérkép, idegrendszeri tesztek, allergia tesztek) rendben volt, ezért orvostól függően mindig mást neveztek meg okozójának. Volt az időjárás, stressz, pánikrohamok, csokoládé és számos étel, stb. Minden lehetséges megoldást és gyógyszert kipróbáltam, amiről csak hallottam, de a legjobb esetben is maximum 2 hónapos szünetet tudtam velük elérni.

28 évesen, 2017 nyarán hallottam Pétertől a Buteyko-módszerről. Pár héttel később a légzésem lecsillapításával elmulasztottam egy ilyen rohamot 15 perccel a kezdete után. Akkor gondolkoztam el igazán, hogy ennek több köze is lehet a betegségemhez. Elkezdtem jobban beleásni magam a Buteyko légzéstechnikába, elvégeztem a hivatalos tanfolyamot is és elkezdtem aktívan gyakorolni. Azóta nem volt újabb rohamom. Már másfél éve tünetmentes vagyok, hála Buteyko professzornak és Péternek.”

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook