Boka

Boka

Hát kérem ez az öregedés nem nekem való dolog, már most jelezném, hogy ez egy nagy disznóság.

Szívesen fognám az ellenfelemre, az elemekre és a körülményekre, de gyanítom én bénáztam el. BJJ edzésen sikerült egy teljesen ártalmatlan helyzetben elintézni a bokám, ami ott helyben elég durván nézett, az mire hazaértem határozottan csúnya lett. Röviden – letapadt a lábam, és az ellenfél pont ezt a lábat támadta – pech. Azonnali átmozgattam, és kerestem a lehetséges szakadást/törést – amit nem találtam, de mivel nem vagyok szakember, így azonnal két telefonhívást ejtettem meg – Dr. Erbszt és Csíky Feri nyugtatott meg, hogy van remény – jelentsen ez bármit.

Az új divat

Sántítva alig bírtam menni már tegnap, ez mára nem lett jobb, igaz rosszabb sem. Guggolni félig sem ment, és a hátraszaltó sem, igaz az előtte sem, így megnyugodtam. A lényeg persze nem ez, hanem Csíky Feri varázslata. 15 perces kezelés után a bicegés fájdalom nélkül, a guggolás teljes mértékben működött. A szaltó még így sem – Feri sem tökéletes, úgy tűnik.

A délután már laza átmozgatással telt, a Primal Charge pedig bővült egy csomó boka és csípőmobilitás gyakorlattal, mert minden rosszban van valami jó.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook