Vallomás

Vallomás

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi alapján írom amit írok, és vajon milyen oknál fogva esik meg az olykor, hogy kritizálok edzésmódszereket. Nos, bevallom, fitnesz bűnöző vagyok. Az általam kritizált módszereket, eszközöket vagy kipróbáltam, vagy csak azért nem próbáltam ki, mert nem volt rá lehetőségem/időm és csak ez választ el attól, hogy ezeket ezekkel is csak tetézzem bűneim hosszú sorát.

Az ember 40 évesen eljut addig, hogy hibát hibára halmoz, a kérdés csak annyi, hogy tanult-e belőle és tesz-e azért valamit, hogy mások ne követhessék el. A blogom tartalma indulása óta teljes, és ha találsz olyan tételt a mostani írásaim között, ami nem támogatja – esetleg egyenesen üti – valamely korábbi írásom, úgy máris saját magad leltél arra, amiről írtam.

Igen, én is végeztem hasprést, futottam köröket a Margit szigeten, végeztem izolációs edzést, ettem olyat és akkor, amikor nem kellett volna és ettem magam dagatra, hogy aztán a világ leghülyébb diétáival próbáljak lefogyni. Nem vagyok genetikai csoda, és erősebb sem, mint mások, de abban hiszek, hogy az élet folyamatos tanulás, keresés és abban is, hogy ha találok nálam okosabb/tapasztaltabb embereket – sokan vannak, sajnos – akkor hajlandó vagyok kitartóan követni, mert szükségem van a tudásra.A következő 40 évre van program tehát elég…

Ha tehát olvasod a blogom és éppen valamely hibát próbálnád elkövetni úgy talán megtakarítottam Neked 20 évet. Azért mert én hibáztam, Neked nem kell.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook