A rák, mint megelőzhető betegség…

A rák, mint megelőzhető betegség…
[et_pb_section admin_label=”section”] [et_pb_row admin_label=”row”] [et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

“A rák valószínűleg az egyik leginkább megelőzhető betegség. Elméletileg nagyon is megakadályozható, de a gyakorlatban rendkívül nehéz megakadályozni. A környezet, amelyben élünk, egy technológiai nyugati társadalom, olyan környezetet teremt, amely hozzájárul a betegséghez. Sok megoldás a diéta és a táplálkozás területén van. Nagy mennyiségű ételt eszünk, amelyek nagyon magasak a szénhidrátokban, amelyek szisztémás gyulladást okoznak a szervezetünkben és károsítják sejtlégzést – vagyis annak respirációját. Vegyi anyagokkal találkozunk az ételekben és más olyan összetevőkkel, amelyek károsítják a sejtlégzést, és növelik a tumoros betegségek kialakulását.

Hány ember fog terápiásan böjtölni, majd amikor eszik, csak a legtisztább organikus ételeket fogyasztani? Nem sok!

A szénhidrátok rendben vannak. A szénhidrátok nem okoznak rákot. Sokan azt mondják, hogy a cukor rákot okoz. NEM a CUKOR NEM OKOZ RÁKOT!

A cukor gyulladásos állapotot eredményez, és a gyulladásos állapot kockázatot jelent a rák kialakulására, mivel diszlipidémiát, 2-es típusú cukorbetegséget és sok más problémát okoz. Ha van rákos megbetegedésed, a cukor minden bizonnyal megkönnyíti a rák növekedését, de a cukor nem tekinthető rákkeltőnek, nem karciogén. A komplex szénhidrátok, amelyek lassan lebomlanak, ezek a nem-glikémiás szénhidrátok, ezek rendben vannak.

Az emberek átválthatnak más megoldásra. Sok ember ezt csinálja. Ők biotermékekre váltanak, organikus húst fogyasztanak. A hús nem okoz rákot, de bizonyosan provokálni tudja a folyamatot, ha mindez tele van vegyi anyagokkal és hormonokkal. A genetikailag módosított élelmiszerek veszélyt jelenthetnek a sejtlégzés károsodásának fokozására.

Olyan környezetben élünk, amely olyan helyzetet teremt, amely önmagában növeli a rák kockázatát. Ha meg szeretnéd előzni a rákot, akkor sok dolgot meg kell változtatnod.

Csak annyit kell tenned, hogy nézd meg az állatokat természetes állapotuban, például a farkast.

A farkas húst, belsőséget eszik, hiszen főképpen húsevő. A vad farkasok nem kapnak rákot. A rák rendkívül ritka náluk. A kutya a farkasból alakult ki, a tenyésztés során. De a kutyák ma rákosak!

A kutyák rákja tehát nagyon magas. De mit esznek? Például Purina kutyaeledelt esznek, tele szénhidrátokkal, természetellenes dolgokkal. A kutya nem úgy fejlődött, hogy gabonát eszik. Mikor volt az utolsó alkalom, amikor láttad, hogy egy farkas átmegy a kukoricáson, és kárt tesz abban, mert megeszi a kukoricát? Soha.

Ezt a fajta tápot etetjük a kutyákkal. Aztán mindannyian tele vannak a rákkal és kíváncsiak vagyunk miért. Aztán ugyanazokkal a toxikus vegyi anyagokkal kezeljük őket, amiket emberekkel kezelünk. A kutyák megbetegednek, pénzt költünk rájuk. Látjuk, hogy amikor kutyákat organikus ételekre és alacsonyabb kalóriatartalmú “ketogén” étrendekre állítjuk, ezek a tumorok eltűnnek. Legtöbbször nem is kell gyógyszerekhez nyúlnunk.

Nyilvánvaló, hogy ez egy nagyon is megelőzhető betegség. Csak a környezet, amiben élünk, megteremti ezt a hihetetlen kockázatot a rákra.” – prof Thomas Seyfried

[/et_pb_text][/et_pb_column] [/et_pb_row] [/et_pb_section]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook