És akkor megint szeptember…

És akkor megint szeptember…

Egész nyáron csodálattal vegyes irigységgel figyelted azokat a nőket és férfiakat akik remekül mutatnak ruhában vagy éppen fürdőruhában, és azon töröd a fejed, hogy ez nekem úgysem sikerülhet. Nem az első alkalom, hogy bele akarsz kezdeni – sőt, számtalanszor bele is kezdtél – és mégis, szomorúan kell konstatálnod, megint elment egy nyár, és megint nem érted el a céljaid.

Nos, semmi baj, ezen kár rágódni. Mi lenne, ha már most azon lennél, hogy jövőre remekül érezd magad a bőrödben. Mit jövőre, most!

Itt az ősz, és egyre jobban csábítják az új és régi ügyfelelet a fitnesz termek. Ennél nagyobb csábítás már csak januárban fog érni, amikor elképesztő árakon csatlakozhatsz majd a csili-vili gépeket felvonultató sportkomplexumokhoz. Ahol van pult, csinos pultoslány, személyi edzők és persze csodálatos gépek, minden mennyiségben. Ismerős a kép, hiszen már magad is számtalanszor nekifutottál annak, hogy megváltoztasd az életed. És valahogy mégsem sikerült. Nos, mi lenne ha változtatnál?

Egyedül nem szeretsz edzeni, a személyi edzőt nem tudod magadnak megengedni?

Éppen ezért dolgozta ki számos kisebb, úgynevezett funkcionális edzőterem – hadd javasoljam most a 360GYM láncot – ahol otthonos, de profi környezetben, és kis csoportoknak szóló edzéseket profi edzők vezetik. Ugyan nem áll majd melletted egy edző, hogy drága órabérben számolja az ismétléseket – az igazán profik amúgy visszafelé is tudnak számolni – azért egy 6-10 fős csoport lehetőséget ad az edzőnek, hogy figyeljen rád.

Nem mersz egy már futó csoporthoz csatlakozni? Attól félsz, kinevetnek?

Az ilyen termekben csupa olyan ember vesz majd körül, mint te – csak kicsivel előbb kezdték, és így már közelebb kerültek a céljaikhoz, jobban érzik magukat a bőrükben. Sőt, nem ritka, hogy a Te edződ is egyszer ugyanígy csatlakozott az adott edzőteremhez, és évek alatt  annyi tudást halmozott fel – és ment át vizsgák tucatjain – hogy már maga is edző. Ha valahol tehát értik a problémád, az pont itt lesz.

A ruházat

Hadd spóroljunk neked egy nagy halom pénzt. Ide nem kell csodálatosan felöltözni.  Legyen a ruha kényelmes, se téged, se mást nem zavarjon az edzésben, és aztán hajrá

Mitől lesz egy csoportban a program mégis az enyém? – kérdezheted.

Minden közös munka alapja egy olyan rövid mozgás-szűrés, ahol gyorsan megnézzük, melyek azok a mozgások, amelyek jelenleg – mert ülőmunkát végzel, mert sérül voltál – nem mennek a legjobban. Ezeket gyorsan korrigáljuk, sőt – még igény szerint hátifeladatot is adunk.

Te tudod, hogy sokadszorra is nekifutsz annak, ami eddig egyetlen egy alkalommal sem működött, vagy esélyt adsz a sikernek.

Mi várunk!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook