PWRON hírek

PWRON hírek

A tavalyi évben hoztam létre azt a képzési modult, amely neve végül PWRON lett. Két időpontban teszteltem az anyagot, a képzés maga meghívásos alapon történt, tehát csak meghívóval lehetett regisztrálni. Aki ott volt, kifejezetten szerette az anyagot, és nagyon is hasznos visszajezéseket kaptam Tőletek. Pár olyan változást szeretnék bemutatni, ami biztosan értékesebbé teszi majd a képzést, amely hamarosan elindul végleges formájában. Azért írok a programmal kapcsolatban most részletesen, mert rengeteg kérdést kapok a képzéssel kapcsolatban.

1. Csapatjátékos vagyok, ezért mindenképpen be akartam vonni egy olyan kollégát, akiben szakmailag és emberileg is meghízom. Egyetlen embert kerestem meg, aki azonnal igent mondott, így nagy örömmel jelentem be, hogy a program másik tulajdonosa, trénere Stefanovics József lett.

2- Azt tudtam, hogy ez egy olyan képzés, ami nem csak itthon lehet sikeres, hanem külföldön is, egyes részei a képzésnek külföldön is oktatásra kerültek, így már most nagy érdeklődés van a teljes képzésre Szlovákiából, Csehországból és Lengyelországból.

3. A korábban 12 órás program 20 órásra bővül. Később elképzelhetők önálló kiegészítő modulok, ahol specifikusan versenyfelkészítéssel foglalkozunk majd, fókuszálva akár a labdasportokra, akár a küzdősportokra.

4. Elkészült nagyrészben a Stefivel közösen írt könyv is, amelyet továbbiak követhetnek. Ez a könyv már a kiadó asztalán.

5. A jelenlegi tervezett dátum az első publikus képzésre április 28-30.

Azt kérem azoktól, akik már elvégezték a képzést és szerették is, osszák meg ezt az írást. Köszönöm…:)

 

 

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook