Mindjárt január…

Mindjárt január…
Szóval ott ülsz a naptárad előtt, és azon gondolkodsz, új életet kellene kezdeni, meg lefogyni, edzeni, diétázni és átalában – változni. Elvégre mindjárt január.

Aztán legyintesz.

Megpróbáltad már máskor is, meg aztán öreg is vagy ehhez. És különben is, időd sincs, sőt – mikor legutóbb megpróbáltad, annak sem lett jó vége.

Világos.

Nézd, a helyzet az, hogy helyetted ezt senki sem fogja meglépni. A döntést neked kell meghoznod, az időt neked kell erre megtalálnod, és ahogy a dolgok állnak, valóban kicsi az esélyed a sikerre, mert minden ellened dolgozik. Az idő, a reklámok, az úgynevezett szakemberek, akik semmiben sem értenek egyet és semmit sem érő cikkek, amiket lelkesen olvasol.

De akkor mi a megoldás?

A helyzet az, hogy az első lépés az, hogy belásd, felelős vagy az életedért, és hoztál pár rossz döntést az életedben, sőt, még fogsz is.

Pont ez a lényege.

Elbuksz – felállsz. Elesel – feltápászkodsz. Leütöttek – valahogy összeszeded magad. A lényeg, hogy nem maradsz lent. Mert a változás a földön maradva nem működik.

Vagyis az első döntés azzal kezdődik, hogy nem akarok a továbbiakban vesztes lenni. Nem hagyom, hogy az életem egy be nem teljesedett lehetőség legyen. Talentumaim vannak, és szégyen lenne ezekkel nem élni. Ez már nem a fogyásról, fittségről, egészségről szól, hanem arról, hogy az vagyok-e, aki lehetnék.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook