Program…

Program…

Gyakran fordulnak hozzám azzal, hogy pont olyan edzőtermet akarnak, mint a HIT, vagy a Testakadémia vagy éppen a 360GYM – de még sorolhatnám a példákat. Azt gondolom, hogy egy edzőterem felszereltsége, megközelíthetősége fontos – de korántsem a legfontosabb alkotóelemek. 

Az edzőterem valódi értékei az edzők szaktudása, a teremvezető vagy edzői csapat által kidolgozott programok, amelyek valójában olyannyira értékesek, mint egy jó étterem receptjei. Valójában egyik teremben sincsenek titkos edzések, edzéstervek – de minden edzőteremben meg fogod találni azt a kézikönyvet, edzésnaplót amely a programokat tartalmazzák, és amit helyesen nem adnak ki, és megtartanak maguknak.

Az edzésprogramok hosszú évek tapasztalatát tartalmazzák, és ehhez jön még a rengeteg tanulás, olvasás és utazás is, hogy az ember szakemberekkel találkozhasson. A jó programok egyrészt keretek közé helyezik azt a munkát, amit a tanulókkal elvégeztetünk, másrészt elegendő szabadságot adnak az edzőknek, hogy élvezhessék a munkájukat, kiélhessék az alkotás és a szabadság iránti vágyukat – mert tapasztalatból mondom, van nekik…

Nálunk a 360GYM-ben komoly szakmai viták előznek meg minden programbeli változást, és ma ott tartunk, hogy saját, egyedi és karakteres programunk van. A programjaink olyannyira logikusak és egymásra épített modulokból állnak, hogy a terembe lépve bármely edző 2-3 perc alatt mindig pontosan tudja kérdés nélkül is, hol tart a másik edző csoportja.

Ezen a ponton rendszerről beszélünk, és nem workoutok gyűjteményéről.

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook