Zhealth – 5 nap

Zhealth – 5 nap

Mit mondjak, minden nap jobb, mint az előző, mert kezd összeállni a sok kis részlet. A Lego hazájában ez mondjuk ez a minimum. Amivel a legnehezebb szembesülni, hogy évek óta létező problémák néha 5 percen belül akár teljesen javíthatók. Példa:

Stefan a kurzus egyik hallgatója, és komoly váll-mobilitás gondja van, évek óta. Mellesleg gyógytornász, de sem a kollégák sem maga nem tudta egy problémát megoldani. Mivel RKC is, így szeret fej fölött dolgozni – snatch és katonai nyomás – de ettől a dolog csak rosszabb lett. Ugyan fájdalom nincs, de a vállak már láthatóan aszimmetrikus magasságban voltak. Mellesleg Stefan a kurzus leginkább szkeptikus tagja, hiszen minden amit eddig tanult gyakorlatilag a Zhealth koncepció ellentéte. Nos, én Stefant kaptam ma, mint vizsga munkát.

Stefan 5-10 percen belül a teljes mozgástartományt erőlködés nélkül hozta, a vállak egy magasságba kerültek. Mivel tükör előtt történt az egész, így Stefan csak annyit mondott – miközben jót derült az egészen – hogy ezt akkor sem hiszi el. Vicces, nem?

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook