Biofeedback 4. – példaképek

Biofeedback 4. – példaképek

Biztosan emlékszel azokra az emberekre, akikre fiatalon felnéztél. Velük edzettél, vagy éppen az edzőid voltak, vagy a kedvenc csapatodban játszottak…Tehetségesek voltak, erősek. Borzalmasan tehetségesek és borzalmasan erősek. Nekem szép hosszú listám van ezekből a példaképekből. Simán fel tudnék sorolni 10-20 olyan embert, akikre felnéztem számos ok miatt. És a 20-ból talán 1-2 embert tudnék hirtelen felsorolni, aki még a mai napig bármilyen szinten edz.

A legtöbben abbahagyták mert megsérültek, és az edzés ma már fájdalom…Ha napról napra fájdalomban kell edzened – vagy akár már a normál életed is befolyásolja a sok összeszedett sérülés – akkor az edzés pont az, amit nem tudsz vagy akarsz végrehajtani. Nekem az edzés élethosszig tartó szerelem. Ha sérült vagyok, nem tudok edzeni, nem tudom azt a tevékenységet folytatni, amit igazán szeretek csinálni. És nem vagyok senki elé állítható példakép sem, mert ha az eredményeim mellett ott van egy másik oszlopban a fájdalmas ízületek hosszú sora, vajon vonzó-e amit kínálok?

A régi idők “erősemberei” 50-60-70 sőt, 80 évesen is képesek voltak arra, hogy megdöbbentő eredményeket érjenek el. Nézd meg azokat a fantasztikus sportolókat, akik ma 60-70 évesek. Olimpia bajnokok, világbajnokok…”A dicsőség múlandó, a fájdalom örök.” – Mark Reifkind.

Hiszem, hogy a van megoldás. Biztos vagyok benne, hogy A Zhealth hatalmas lehetőségeket rejt magában, mert segít abban, hogy a megfelelő stabilitás/mobilitás arányok helyreálljanak. Biztos vagyok benne, hogy a Biofeedback – mint a Z része – óriási mértékben vihet közel a célhoz. Gondold el, minden nap pontosan azt edzed, amit abban a pillanatban végezned kell.

Nem mindegy, hogy széllel, vagy szél ellenében vitorlázol.

Azt gondolom, itt az ideje, hogy másképpen gondoljunk az edzésre.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook