Kun Norbert, RKC

Kun Norbert, RKC

Ezt a levelet Norbi küldte, pár napja és engedélyezte, hogy megjelenjen.

Minden évben megejtjük az esedékes fizikai felmérőnket és minden évben más és más okokból.(külföldi missziók/különböző más egyéb beosztásba lépések).
Idén úgy döntöttem hogy kipróbálom magam a felmérőn úgy mint RKC. Nem készültem direkt semmit a különböző felmérő gyakorlatokra.A gyakorlatokat itt alább láthatod:
–3200 m futás időre       18-25 éves korig 13:42 mp alatti futás a max pont / az én korosztályomban (mivel már kiestem a fiatalabbak közül) 25-30-éves korig 14:12 mp alatti telljesítmény a max pont.
–Húzódzkodás 18-25 éves korig :20 szabályos húzódzkodás folyamatában(2 perc a rendelkezésre álló idő) 25-30 éves korig 18 húzódzkodás a max pont.
–Lebegő felülés 18-25 éves korig: 86 szabályos ismétlés (folyamatában 2 perc alatt) az én csoportomban 25-30 éves korig 81 ismétlés a max pont.

Nem vagyok benne biztos hogy mindent kihoztam magamból a felmérés során, de nem is merem azt mondani hogy tudtam volna többet is most.Eredményeim alább:
-Futás 13:42 mp (160 pont)
– Húzódzkodás 20 ismétlés(100 pont)
– Felülés (ami hozzá kell tenni a legfurább felülés amit csak ismerek) 90 ismétlés.(100 pont)
Így összesen 360 pont.(260 a min. pontszám 360 a max.)
Nos mint említettem nem készültem a gyakorlatokra semmit. Ritkán futottam csak, havonta max egyszer kétszer. Húzódzkodás is elvétve csak Kettlebell edzéseken. És a felüléseket egyáltalán nem gyakoroltam.
Akkor mit csináltam edzéseken? Nos csak azt ami az RKC rendszerében benne van.

Lehet hogy igazából ezt a levelet katonai elöljáróimnak kellene címeznem, de úgy gondoltam hogy először is neked és az RKC társadalomnak teszem.
A korcsoportokról csak annyit hogy nem gondolom úgy hogy egy pár év múlva néznem kellene az idősebb korosztályok pontszámait. 5 évvel ezelőtt asszem még ez a pont számom sem lett volna meg, pedig akkor jócskán fiatalabb voltam. A napokban sikerült olyan mélyre merülnöm az RKC alapjaiban mint még soha ezelőtt. Nem úgy gondolom mint ezelőtt hogy megvan a 360 pont és ennyi nincs tovább.Pont ellenkezőleg.Most vagyok csak az első lépcsőfokon úgy érzem.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook