Balzsay Károly

Balzsay Károly

Tegnap nagy izgalommal vártam a Balzsay meccset, mert valahogy nekem ez a srác nagyon szimpatikus. A 3-4 menet környékén kezdtem el kifejezetten aggódni. Igen, abban az időszakban, amikor Balzsaynak a legjobban ment. A gondom az volt, hogy láthatóan az amúgy máskor rettenetes hátsókezes egyenesek most valahogy nem romboltak, és nyomot sem hagytak az ellenfélen.

Aztán a hatodik menet körül egyre inkább azt láttam, hogy míg az ellenfél kezei pontosan abban a magasságban vannak, mint az elsőben, Balzsay kezei egyre-másra leesnek.

És akkor jött a 9. menet, ami döntőnek bizonyult, mert valahogy a német nem fáradt, de Balzsay borzalmasan nézett ki. Itt nagyjából biztos volt a végeredmény. Nem akarok utólag okos lenni…Mert az a legkönnyebb, de a következő kérdéseim lennének, mert tudom, hogy van pár szakértő, aki olvassa a blogom:
1. A mutatott teljesítmény alapján biztos, hogy jól sikerült a felkészülés?
2. Az első 3-4 menet brutális irama a taktika része volt? ha igen, akkor mire számítottak a maradék 8 menetben?
3. Balzsay orvosa nem lépett-e túl kissé a hatáskörén? Mert olyan személyes információkat osztott meg a nézőkkel, amire talán nincs joga. Vagy csak engem lepett meg a teljes beszámoló?

De az is lehet, hogy szimplán csalódott vagyok a meccs miatt.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook