Testolvasás (x)

Testolvasás (x)

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítelek arról, hogy a Masszőr Akadémia képzési programjának keretén belül 2010 őszén elindul a már régóta várt Testolvasás / Bodyreading kurzus. A kurzus négy hónapon keresztül zajlik, havonta egy hétvégét vesz igénybe. A konkrét időpontokat alább találod.

Kinek szól a Testolvasás / Bodyreading kurzus?

Legyél akár terapeuta, mint például gyógytornász, sport- vagy gyógymasszőr, manuálteraputa, SMR System Tanácsadó, Bowen alkalmazó, K-Active Kinesiology Taping terapeuta, személyi edző, vagy RKC Instruktor, jógaoktató, stb., ez a kurzus Neked szól! A testolvasási képességeddel átláthatod a hozzád fordulók testi struktúrájában keletkezett aszimmetriákat, felfedezheted az összefüggéseket, így személyre szabottan tudsz olyan terápiát folytatni, vagy olyan edzésprogramot összeállítani, aminek következtében a kliensed struktúrája optimálisan fog változni.

Miért hasznos ez a program számodra?

  • Elsajátíthatsz olyan készségeket, amelyek segítségével feltérképezheted a hozzád forduló kliens panaszainak hátterét.
  • Az összefüggések tudatában biztos kézzel nyúlhatsz a megfelelő területekhez, így a kezeléseid hatékonysága nagymértékben javul, a kliens biztos lehet abban, jó kezekben van.
  • Elkerülhetsz olyan hibákat, mint például hozzád fordulnak egy komoly fejfájással és Te nem foglalkozol egy esetleges régi bokasérüléssel.
  • Az elsők között lehetsz, akik a testolvasás segítségével magas szinten fejleszthetik a szakmai tudásukat.

Hogyan épül fel a kurzus?

A teljes program egy bemutató szemináriummal kezdődik, ahol megismerheted a Testolvasás alapjait, szemléletmódját. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra is! Ha részt veszel az egész kurzuson, akkor a bemutató szeminárium INGYENESsé válhat számodra!

Az első hétvégi kurzuson alaposan megvizsgáljuk az alsó végtagot, a másodikon a medencét és a lumbális területet, a harmadik rész a háti szakaszt és a vállövet veszi górcső alá, végül a negyedik, egyben utolsó részben a fej, a nyak és a felső végtag környékét vesszük alaposan szemügyre.

Valamennyi kurzus elméleti és gyakorlati részekből áll. Bármelyik kurzus önállóan is látogatható. Ha az összes kurzuson részt kívánsz venni, nagy kedvezményben részesülsz. Az árakról alább tájékozódhatsz.

FONTOS! A testolvasást a résztvevők részben egymáson gyakorolják. A gyakorlathoz alsóneműre – lehet fürdőruha is – kell vetkőzni, ezért kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát és olyan öltözéket, amiben kellemesen érzed magad! Az is részt vehet a programon, akinek ez ellen kifogása van – ez nem kizáró ok – de mindenképpen jelezd előre, hogy biztos legyen a megfelelő mennyiségű „olvasási anyag”.

Azt, hogy részt veszel-e az egész kurzuson, eldöntheted a bemutató szeminárium utáni héten is! Mivel a létszám limitált, így érdemes minél korábban jelentkezned.

Időpontok

2010. szeptember 4. 9:00 – 16:00 – Bemutató szeminárium

2010. november 6-7. Testolvasás kurzus 1. / Az alsó végtag vizsgálata

2010. december 11-12. Testolvasás kurzus 2. / A medence és a lumbális szakasz vizsgálata

2010. január 15-16. Testolvasás kurzus 3. / A háti szakasz és a vállöv vizsgálata

2010. február 12-13. Testolvasás kurzus 4. / A fej, a nyak és a felső végtag vizsgálata

A bemutató szeminárium ára

A bevezető szeminárium díja 16.000.- HUF, korai regisztráció esetén 20% kedvezményben részesülsz, így a kurzus díja 12.800.- HUF. A létszám limitált (max. 20 fő), kérlek, jelentkezz időben!

Amennyiben a bemutató program után úgy döntesz. hogy részt kívánsz venni a teljes Testolvasás / Bodyreading kurzuson, akkor a teljes program korai regisztrációs befizetése esetén a bevezető program díját beszámítjuk a teljes árba, így ez INGYENESsé válhat számodra!

A teljes kurzus ára

Korai befizetés esetén összesen 89.600.- HUF.

Ezt az összeget akár három részletben is fizetheted az alábbiak szerint:

2010. augusztus 30. – 12.800.- HUF

2010. szeptember 10. – 32.000.- HUF

2010. október 15. – 44.800.- HUF

FIGYELEM! SMR System Tanácsadóknak, RKC Instruktoroknak, FMS szakértőknek és K-Active terapeutáknak, valamint az eddigi Masszőr Akadémia kurzusokat rendszeresen látogatóknak a teljes kurzus árából további 10% kedvezmény jár!

A kurzusok alkalmi látogatása esetén minden egyes hétvégi kurzus korai regisztrációs ára 28.000.- HUF, amit a kurzus időpontja előtt két héttel szükséges rendezned. Ha kifutsz ezekből a határidőkből, akkor a hétvégi kurzus ára 32.000.- HUF.

Befizetési lehetőségek

  • utalással – Masszőr Akadémia Kft. – ERSTE BANK 11600006-00000000-27689051 – kérlek a közleményben tüntesd fel: Testolvasás kurzus
  • személyesen – a TacticalShopban – az üzletek címét itt találod meg: www.tacticalshop.hu -, vagy előre egyeztetett időpontban találkozhatunk személyesen

Helyszín – GOLD Sport- és Szabadidőközpont (1117, Budapest, Budafoki út 111-113. – Jógaterem)

Megjegyzés

  • az időpontokat kérlek tartsd be!
  • a kurzusok után a GOLD Sport- és Szabadidőközpontban ingyenesen használhatod a szaunát, a gőzfürdőt, vagy akár az edzőtermet is!
  • bátran küldd tovább ezt a levelet olyan ismerőseidnek, akiket érdekel, vagy érdekelhet!

Amennyiben kérdésed van, kérlek, keress meg az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Üdvözlettel,

Csíky Ferenc
SMR System és Triggermassage.hu vezető oktató
RKC Instruktor, FMS szakértő
K-Active Kinesiology Taping Advanced terapeuta
www.triggermassage.hu
www.csikysystem.wordpress.com
+36 30 934 7579

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook