Primal Move – a könyv és más hírek – 2013

Primal Move – a könyv és más hírek – 2013

Az elmúlt egy hónap a Primal Move könyv megírásával telt illetve azért a múlt idő használata nem teljesen korrekt, hiszen van bőven teendő még. A könyv gyakorlatilag kész, leadva a kiadónak, és már csak a többi 4 divízióhoz kapcsolódó fejezetek hiányoznak, illetve a gyakorlatok leírása és fotózásuk és persze az egy havi program terv igényel még nem kevés energiát.

A kiadó a Jaffa lesz, ez nem is lehetett kérdés, hiszen az elmúlt években korrekt, baráti kapcsolat alalkult ki velük. És ha már Jaffa.

Februárra került az étkezéssel kapcsolatos könyvünk kiadása – mert a kedves szerző a fordítás leadása után 2 héttel leadott még 70 oldalt. Alapvetően ez nem lenne zavaró, de ez a 70 oldal elképesztően igényes és értékes, ezért nem hagyhattuk ki a gyorsaság érdekében sem.

Készül Mike Boyle könyve is, na ez sem egyszerű feladat, de már a végén járunk. És most kaptam egy levelet Mike-tól, hogy mennyire tetszik neki a Primal Move. Ki tudja mit hoz a jövő.

A Dragondoor gondozásában megjelent két könyv kerül még 2013-ban kiadásra itthon magyarul, mindkettő nagy durranás lesz, mert elképesztő a tartalmuk – és ez Pavelnek köszönhető.

Lehetőség van arra, hogy Jon Engum barátom is Budapest vendége legyen – május – egy Flexible Steel szeminárium erejéig. Nagy durranás lenne.

Természetesen az edzéseim sem maradnak el, a heti 4-5 BJJ mellett van heti 4-5 erőedzésem is, persze csak módjával, hiszen a két terhelést össze kell egyeztetni.

Dolgozunk a 360GYM hazai elterjesztésén is – most nyílt meg a 360GYM2 Budapesten a IX kerületben – , és talán érdekes lehet, hogy megnyílt az első külföldi partner terem Dániában.

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook