Mert a súlyzózástól hatalmas leszel…

Mert a súlyzózástól hatalmas leszel…

A nők egyik rémálma ez, mely szerint nagy súlyokkal dolgozva – értsd, nem a 0,5 kilós pink, hanem a 0,75 világoskék súllyal dolgozva – eszméletlen válluk nő, V alakot vesz fel a hátuk és tán még a hangjuk és mélyebb lesz. Igen, izmosnak lenni szerintük baleset, amely úgy következik be, hogy az ember elcsábul egy nehezebb súly láttán, megemeli párszor és másnap reggel ez a rémálom köszönti őt a tükörben. Vagy 20 éve várok erre a balesetre, de velem sosem történik meg…Ha azonban komoly testépítőket megkérdezel erről, akkor megérted, hogy a látvány korántsem baleset, hanem tervezés, céltudatos kivitelezés, grammra kiszámolt étkezés néha egy kis kémia rásegítés következménye.

Íme Neghar, akire azért nehéz lenne rábiggyeszteni a nagydarab állat jelzőt, egyrészt mert nem igaz, másrészt mert nem is merném. Ez a lány úgy saját súlyát swingeli meg, nem is túl nehezen. Vannak azért itthon is ilyen keményvonalas elvtársnők, és őket sem a vaskosabb fajtából faragták, sőt. Roppant filigrán hölgyek tudnak esetenként őrületes súlyokat megmozdítani, és minden tisztelet az övék ezért.

Persze, tudom…Vonzó dolog cicanaciban futni a szigeten vagy lábnyitogatást – komolyan a nevét sem tudom a gyakorlatnak – végezni egy gépen miközben a Barátok közt megy a monitoron, mint 15-20 percben valami valóban értelmes, biztonságos és talán még szórakoztató edzést végezni.

De azért egy pillanatra gondolkodjuk el azon, hogy vajon ez a lány miért nem lett hegyomlás méretű amazon.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4lEZ9buytGo&w=425&h=349]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook