Kettlebellel a vörösiszap ellen

Kettlebellel a vörösiszap ellen

Számok, adatok, tények itt – Mári Tamás RKC II blogja.

Pár hete írtam, hogy ezt a vörösiszapos dolgot nem hagyjuk annyiban, és a magunk módján vágunk vissza. A magunk módja egy jótékonysági rendezvény volt szombaton, ahol ezresével volt swing és más népi mulatság.

Nos, úgy tűnik, hogy a program jól sikerült, és köszönet minden szervezőnek, mindenkinek aki megjelent és azoknak is, akik nem tudtak elmenni, de a megadott bankszámlára elutalták valamekkora összeget. Biztos voltam abban, hogy egy ilyen jó cél érdekében sokan szabaddá próbáljátok magatok tenni ezen a szombaton, amiért egyrészt roppan hálás vagyok, másrészt pedig valahol büszke is. Engem a Dragondoor erre a hétvégére Prágába küldött egy szeminárum megtartsára, és mivel minden hétvégém foglalt, nem tehettem meg, hogy ez a program miatt tolódjon – akik most szükségben vannak, valljuk be sürgős segítséget igényelnek – és hihetetlen jó érzés volt, hogy a szervezőket nem hogy nem kellett noszogatni arra, hogy segítsenek, de alig győztem kapkodni a fejem, micsoda ötletekkel álltak elő.

Tamásnak, Ritának és Ervinnek  tehát köszönöm azt a hatalmas munkát amit végeztek, Viktornak a fotózás ás Péternek pedig a Gazeta videózást. Egyéb részletek, számok később, most csak örülök és köszönöm.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook