Hol és kinél érdemes edzeni?

Hol és kinél érdemes edzeni?

Sokszor kapom meg azt a kérdést, hogy hol érdemes edzeni.

Nos, a helyszín kevésbé releváns, az edző személye annál inkább. Egy átlag feletti edző kevés és egyszerű eszközzel is képes fantasztikus eredményeket kihozni belőled. Egy átlagos edzőtől átlagos eredményt várhatsz, egy átlag felettitől pedig…Nos, átlag felettit. Az átlagos edző átlagos árat kér, és a helyzet az, hogy az átlag feletti pedig…Ez van.

Az átlagos edző, átlagos összegbe kerül, mert jellemzően nem költ továbbképzésekre, nem fejleszti magát, nem szolgáltat többet, mint egy átlagos edző. Egy átlag feletti edző folyamatosan fejleszti magát, olyan kurzusokon vesz részt, melyeken állandóan fejlesztheti a tudását, ezzel is hatékonyabban tudja kiszolgálni a klienseit, és ennek ára van.

Az átlagos kliens általában átlagos edzőt választ és átlagos eredményt kap. És ezzel nincs semmi baj. De megértem azokat is, akik átlag feletti eredményt akarnak kihozni az elvégzett munkából. Hajlandó vagy csak egy kicsivel többet arra szánni, amit egy átlagos edző kérne? Fordulj szakemberhez.

Elsősorban az RKC oktatókat ajánlom, de van számos olyan kis szakmai műhely, például Cegléden, Érden ahol érdemes egy kicsivel többet fizetni, mint a közeli fitnesz teremben, mert itt a szakmai tudás nem a gépeket tervező mérnökök és marketingesek kreativitásában merül ki.

Ilyen ajánlott szakmai műhely a Radnai Tamás nevével fémjelzett Hits Gym is.

Link itt!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook