Heti hírek

Heti hírek

Itt például megtudhatjuk, hogy ha úgy edzenénk, ahogy a sportági terhelés azt valóban megkívánja, sikeresebbek lennénk kézilabdában. Bámulatos, hol tart a tudomány…:) Link itt!

Kutatás bizonyítja, hogy az omega-3 nem adott védettséget az újszülötteknek, ugyanakkor a kutatásban kapszulát használtak a kutatók – miközben a piacon kapható halolaj kapszulák jelentős része egyszerűen nem tartalmaz omega 3-at a gyors oxidáció miatt, viszont annál több toxint – így tehát az eredmény azért annyire nem meglepő – Link itt!

Tele voltak az újságok azzal, hogy a cukorfogyasztás és a gyermekeknél előforduló hiperakivitás között nincs kapcsolat – állítják amerikai kutatók. Megjegyezném, hogy ezeknek a drága embereknek meg biztosan gyerekük nincs.- Link itt!

Mai hír, hogy terjed az angolkór – ami azért is vicces, mert számos diéta javasolja ennek nagy dózisban történő pótlását. Míg a mai napig az ajánlott a 400 NE/nap, a cikk által is idézett kutatás a napi 4000 NE körül látott hatást is az alkalmazás mögött. Jó lenne persze a cikkben jelezni, hogy D2 vagy D3 vitaminról beszélünk, de esetünkben D3 kellene, hogy legyen…Ha most azt mondom 5 000-10 000 NE lenne a javasolt, nyilván túlzónak hatna. Pedig nem az. – Link itt!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook