FMS szakértői képzés – október 24-25.

FMS szakértői képzés – október 24-25.

RKC instruktor, erőnléti edző, személyi edző vagy, esetleg masszázs szakember? Ez a 2 nap megváltoztatja a gondolkodásod…Mi alapján döntöd el, hogy a kliensed mit edzhet? Edzhet-e egyáltalán, vagy előbb korrekciós gyakorlatokat kellene végeznie? Ez a 2 napos képzés NEKED szól.

A Funkcionális Mozgásminta-Szűrő (FMS) sokrétű segítséget kínál egyéni és csoportszinten is. Ez az egyszerű felmérési rendszer a legalapvetőbb elsődleges információkat szolgáltatja, amelyekre az aktívan élőkkel, sportolókkal folytatott munka során szükség van. Neked mennyi hiányzik a tökéletes pontszámhoz? A 7 feladat mindegyikére maximum 3 pontot lehet szerezni. 7*3=21…. És a te pontszámod mennyi?

A Funkcionális Mozgásminta-Szűrés elvégzésével gyorsan meggyőződhetünk arról, áll-e fenn potenciális kockázat, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat. A hagyományos edzések során ezek a jellegzetességek gyakran rejtve maradnak. A Szűrő alkalmas a sportági felmérések finomítására is.

Vannak szakemberek, akik elsősorban azért vizsgálják a mozgásmintákat, hogy kiszűrjék azokat, akikre nézve a fokozódó aktivitás sérülésveszélyt hordozhat. Mások fókuszában a teljesítmény áll, és a mozgásmintákkal kapcsolatos ismereteiket felhasználják fittségi és teljesítményfokozó programjaik tervezésében és fejlesztésében.

Az FMS egy olyan rendszer, amely mindkettőt ötvözi.

Ára, augusztus 31-ig fizetve: 550 EUR
Ára augusztus 31 után fizetve: 600 EUR

Figyelem: a fenti árból RKC instruktorok 10% kedvezményt kapnak. Regisztráltál az RKC képzésre? Ebben az esetben már a csökkentett összeggel számolhatsz.
Amennyiben már FMS szakértő vagy és újra szeretnéd elvégezni a tanfolyamot, úgy Neked ez a 2 nap kedvezményes ára: 230 EUR!!! ( Befizetési határidő: szeptember 30.)

További kedvezmények – részletfizetési lehetőség
Fizethetsz 2 részletben is, ha augusztus 31-ig az első 50%-ot befizeted, a második részletet csak szeptember 30-ig kell rendezned, és igy jogosult vagy a legnagyobb kedvezményre is…

Sőt…a képzés tartalmaz egy 3 órás SMR szemináriumot, Csiky Ferenc vezetésével.

A képzést BRETT JONES master RKC vezeti, FMS vezető oktató.

Teljes regisztráció befizetéssel. Befizetés módja: Tacticalshop vagy átutalás.

Átutalás esetén – kérjük a 2 részletben a teljes összeget fizesd/utald át.
További információ: http://www.manandmotion.com/index.php?page=programok/programok&id=1

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook