FMS / SMR kepzes – februar

FMS / SMR kepzes – februar

Most mar biztos, hogy februarban Budapestre jon Brett Jones, hogy egy 2 napos FMS kepzest tartson. A kepzes nyelve angol lesz, forditasrol gondoskodunk, nem beszelve arrol, hogy eleg idonk lesz a kozel 70 oldalas kezikonyv leforditasara.

Az FMS renszereben mozgasokat pontos – peldaul melyguggolas ruddal fej folott – es ezeket szabvanyos modon pontszamokkal latja el. Az 1 pont gyakorlatilag azt jelenti, hogy az alany keptelen meg konnyitessel is az elvart mozgastartomanyban kivitelezni a mozgast , de maga a tevekenyseg nem jar fajdalommal. Ilyenkor a javasolt “terapia” Self Myofascial Massage – SMR – es Triggermassage, ami fellazitja az izmokat. Rovid ido alatt hatalmas valtozasok idezhetok elo, de ehhez legalabb az alapjait ismerni kell a ket massage fajtanak.

Ezert a terv szerint a ket napos FMS kepzes elott lesz egy 1 napos SMR kepzes pontosan azert, hogy az FMS kepzesen tanultakat alkalmazni is tudd. Jelenleg ugy tunik, hogy a 3 napos kepzes ara sem haladja meg majd az 500 EUROT, foleg ha valaki mar RKC vagy Triggermassage minositessel rendelkezik…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook