FMS képzés – London

FMS képzés – London

Nem gyakori, hogy az FMS egyik vezető instruktorának lehet asszisztálni 4 napon át, így amikor ez a lehetőség felmerült, azonnal igent is mondtam.

A Functional Movement System  ( FMS) egyik alapítója  – Lee Burton – volt a 4 napos FMS1-FMS2 programjának vezető instruktora, miközben párhuzamosan ezzel az egészségügyi szakembereknek fejlesztett SFMA kurzus is azonos időben, de más teremben került megrendezésre, így a két programot jóval 100 feletti résztvevő tette meglehetősen színessé és nemzetközivé. A képzés nekem remek lehetőséget adott arra, hogy a legfrissebb tartalmat láthassam az FMS1 és FMS2 esetén – a program végén pedig Lee felhatalmazott arra, hogy FMS2 kurzusokat is tarthassak itthon és külföldön.

A program során nem csak arra kaptam lehetőséget, hogy több blokkot én is tanítsak, de bemutatásra került a Prima Move rendszere is, ami elég nagy sikert aratott. Ezzel kapcsolatban komoly előrelépés lesz 2015-ben, hiszen az FMS immáron hivatalosan és része lesz a rendszernek, sőt – FMS specifikus program indul 2015-ben.

Számomra a program másik fontos része Dr. Erbszt András részvétele volt, aki elvégezte az FMS1 és SFMA kuzusokat – ami meglehetősen új lehetőségeket nyit meg a Doctorfit Gerincambulancia illetve 360gym.hu és a hazai kettlebelles edzői közösség együttműködésében.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook