Miért RKC?

Miért RKC?

Az RKC nem csak egy kettlebell, nem is csak egy edzésmódszer, és nem csak egy instruktori képzés a  sok közül. Olyan közösség, amely valóban hisz abban, amit képvisel. Minőség. Rendszer. Közösség.

Minőség – minőség, amely mindenben megnyilvánul, amit létrehozunk. Legyen az képzés, maga a kettlebell súly vagy éppen a kiadott könyvek és videók. Nekünk kettlebellel edzeni nem üzlet, hanem személyes ügy. Misszió, személyes meggyőződés, sokunknak pedig maga a fájdalommentes mozgás vagy éppen dacolás a természettel.

Edzésmódszer – újabb és újabb fitnesz trendek vonulnak végig a piacon, melyet ügyes marketingesek gerjesztenek. Kitalálnak egy terméket, ls ahhoz edzést alkotnak. Az eszközök úgy kerülnek ki a divatból – majd kerülnek vissza – mint a trapéz nadrág vagy a vietnámi papucs. Az RKC egy rendszer, mely eszköztől nem függ. Ha nincs eszközöd, Meztelen harcos. Ha van, RKC. Ha nyújtani akarsz, relax into stretch. Ha mobilitásra vágysz, Joint mobility. Ha más súlyt használnál, beyond bodybuilding. Az RKC rendszer, amely felöleli az erő, erőállóképesség, mobilitás és stabilitás területeit. Nem az eszközhöz keres módszert. A módszer sok száz éves. Ugyanakkor elsődlegesen egy eszközre koncentrál.

Közösség – talán a legnehezebben ez írható le. Van abban valami felemelő, amikor 70 ember végzi a grad workoutot, hogy aztán torkaszakadtából üvöltse, őszintén: RKC. Szinte minden egyes olyan kérdőíven, amelyet a résztvevők töltöttek ki volt egy közös motívum, amit leírtak: “életem élménye…” Ezt nehéz megmagyarázni, de a 3 nap annyi használható információt ad a résztvevőknek, annyi támogatást kapnak egymástól, akkora terhelésen esnek át, ami után senki sem vonhatja meg a vállát azzal, hogy ” ez is megvolt”, egy újabb diploma a szeretem magam falra.

Te mit gondolsz?

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook