Közösség építés

Közösség építés

Amikor elkezdtem Magyarországon a Kettlebell terjesztését, tudtam pontosan mit akarok.

Nem üzletet vagy hálózatot, hanem közösséget. Közösséget, ahol van egy felettes cél, ez pedig az edzeni akarók fittebbé, erősebbé, edzettebbé és ezáltal testileg és szellemileg is teljesebbé tétele. Értékteremtés amely a közösségen belül történik. Ahol a közösség tapasztalatot cserél, ahol a messzebbre jutottak segítik azokat, akik most kezdik és nem féltékenyen nézünk egymás sikereire, hanem erőt merítünk azokból…Sőt, örülünk neki, ami valljuk be itthon és manapság nem tipikus emberi reakció.

Sok nagyszerű ember csatlakozott ehhez, némelyek RKC-k lettek, mások nem, de nem is ez a lényeg. Naponta kapok sms-ben, emailben vagy telefonon olyan rövid üzeneteket, hogy újabb és újabb egyéni tervek valósultak meg, csúcsok dőltek meg. És ez óriási érzés. Amikor azt írtam, hogy pontosan tudtam mit akarok, az igaz. Ugyanakkor nem is sejtettem, hogy ennyire fogékony és keményen edzeni akaró férfiakat – és mostanában egyre inkább – nőket találok majd.

Amikor Mátyás megcsinálta a beast challenget, vagy amikor Toncs Peti 80 kilóval nyomta meg a 2HA gyakorlatot, Balázs 6x nyom a 48 kilóba- a lista hosszú – akkor ez nekem hatalmas öröm, mert azt jelenti, hogy volt értelme elkezdeni. Épül a közösség…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook