Borzasztóan elfoglalt…

Borzasztóan elfoglalt…

Ahogy a címben is próbálom leírni, most éppen határon van a gépezet. Edzésre is van idő, de messze nem az a minőség most, amit általában szeretek magam mögött tudni. Érdekes…20 évesen 1-1 kimaradt edzés teljesen tönkrevágott. 5 éves korom óta minden edzőm azt verte a fejembe, hogy nem lehet feladni és minden kihagyott edzés gyengeség. Ha így nő fel az ember, akkor egyszerűen érzelmileg sokkolja már a gondolat is, hogy kimaradhat egy edzés.

Ahogy az étkezésben számomra a metabolikus flexibilitás a kulcs – amelyben kiemelt szerepet kap az átmeneti böjt – úgy az edzésben is lehet olyan nap vagy napok sorozata, amikor az edzés valamiért nem lehetséges, vagy nem lehetséges olyan minőségben, hogy érdemes legyen egyáltalán belevágni. Amikor jó edzésem, olyankor fontos az étkezésem. Amikor nem edzek, az étkezésem fokozottan fontos , hsizen ilyenkor lehet igazán elrontani azt, amit felépítettem.

Miután az elmúlt 2 napban keveset tudtam edzeni, így az étkezésemre is a kevés volt a jellemző, de leginkább a kevés és a jó minőség. Viszont szépen alakul a súlyom, és megyek a 77-78 kiló felé, ami elméletileg korántsem kedvez a Beastnek, de majd meglátjuk.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook