Új program

Új program

A pénteki nappal befejeztem a 40 napos programot. A cél a max erő növelése volt, amit azt gondolom a program sikeresen teljesített.

Pistol – rack pozícióra váltottam, mert ezt biztonságosabbnak ítéltem meg, ezze azonban csak 36 kilóval bírtam guggolni. A vége 2 ismétlés a 48 kilóba és egy 40 kilós bell+20 kilós súlymellényes gugolás lett, tehát egy idei cél teljesítve, 60 kg pistol.

Nyomás – az első héten átváltottam a katonai nyomás helyett az egykezes fekvenyomásra, padon, Kettlebellel. Az eleje 36 kilós szenvedés volt, az utolsó héten 2 ismétlés ment a 48 kilóval.

Húzódzkodás plusz súllyal – egy korábbi nagyksérülés miatt nem nagyon edzettem plusz súllyal, nem is csoda, hogy ez lement 32 kilóra. Az utolsó mérésnél áll alá ment a 2×24 kilós. Nem övvel húzódzkodtam, hanem beleléptem a súlyokba, nekem ez most jobban esett.

A következő 3-4 hétben próbálom a fent felsoroltak közül egyiket sem végezni, kell a regeneráció. Aztán újra vissza az eredeti programhoz. Ennek megfelelően most a program központja a swing/TGU lesz, illetve az indian club és mobilitás. Az elmúlt 8 hétben a kajára nem figyeltem, mától ez is máshogy lesz.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook