Térd és mai nap

Térd és mai nap

Még hétfőn földharc közben sikerült majdnem elszakítani a külső oldalszalagot – LCL – olyan hangot adott, mintha…Így jár, aki nekiugrik a nálánál 40 kilóval nehezebbnek remélve, hogy nyer…:) ( Amúgy marha érdekes volt, mert technikailag valami borzasztóan kezdő vagyok, de erőben és erőnlétben a 40 kilót egész jól tudtam blokkolni…)

Kitapogattam, nem volt lyuk, ez jó jel. Aztán hazamentem és gyors SMR hengeres masszázs a combon és szárkapocs környékén, majd este még egy kicsit bottal is rámentem. Kedden reggel alig tudtam járni, a szerda reggeli Thai box el is maradt. Azért edzettem, és SMR ment tovább is.

Csütörtökön óvatos földharc, de előtte Csíky Feri varázsolt, és tényleg. Egyre jobb, de azért nem tökéletes. Öregszem, ez van…:) Ahhoz képest, hogy még így is egy csomó csúcsot nyomtam a héten nem is állok olyan rosszul…Ma reggel már volt Tahi Box, de csak kéz…Este pedig dolgozom a BUP 40 kilóson. És nagyon kevés kellett ahhoz, hogy meglegyen. Nem baj…holnap is lesz nap. És aztán is, mert ez se 2 nap alatt jön majd össze.

A nap legjobb pillanata különben is az, hogy 23 fokban, lehúzott ablakokkal Frank Sinatra-t hallgatva autóztam. Öregszem, ahogy korábban is utaltam rá. És Frank Sinatra valami elementárisan jó. Aztán belenyomtam 2 ismétlést a 36 kilóba…az élet szép…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook