MMA, thai box és társai

MMA, thai box és társai

Miután egyre többet dolgozom MMA és thai versenyzőkkel, így logikusnak tűnt a választás, hogy valamennyire jártasságot kellene szerezni ebben a két stílusban.

A bjj is érdekel, de azért valahol meg kell húzni a vonalat…:) Nem, továbbra sem szeretem az MMA és thai versenyeket, de a felkészülés része különösen érdekel. És ne gondolja senki, a következőket:
– Versenyre készülök. Nem készülök, mert nem érdekelnek a versenyek. A versenyzők igen, és kizárólag olyanokkal dolgozom, akik emberileg is fontosak nekem. Furcsa módon engem nem villanyoz fel, ha üthetem más fejét, és az sem, ha más üti az enyémet…:)
– Kapuzárárási pánikom van. Nincs…:) Nem keresek 20 éves barátnőt, nem veszek sportautót sem…Ezt a feleségem miatt írom, mert szerintem olvassa…:)

Több oka is van annak, hogy a következő 1 hónapban heti 3x edzést beteszek mindkettőből, tehát ez heti 6 plusz küzdősport edzést jelent.
1. Meg tudtam oldani az időbeosztás részét, ami lássuk be nem egyszerű…
2. Kíváncsi vagyok, hogy ez mit jelent felkészülésben, és szándékosan olyan felkészülést kapok mindkét helyen, mintha versenyre készülnék. Hátha jobban fogom érteni, mit kérhetek a versenyzőimtől…
3. Mert elméletileg lesz majd egy KM vizsgám, és ott sem jön majd a dolog rosszul, sőt…
4. Mert akikkel dolgozom különben sem hagynak élni…:)

Érdekes kísérlet ez, így 39 évesen, miközben edzem a saját edzéseimet is…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook