Mai edzés

Mai edzés

Ma elég fáradt voltam, és a háti mélykötőszöveti vonal furcsa dolgokat kezdett művelni. Nevezetten beállt,  ugyan SMR hatására már reggel enyhült, de baromi kíváncsi voltam, hogy Csíky Feri kinesio taping újdonsága mit tud. Nem semmi, ma este már 40 kilóval nyomtam újra, ma reggel azt sem hittem volna, hogy egyáltalán edzeni fogok.Sőt, majdnem kinyomtam ma is a 40 kilóst, talppal felfelé…:)

De nem is ez a csúcs, hanem az, amit a térdemmel művelt, amit a múlt héten sikerült ellőni földharc közben. Nos, jelentem 10 perc alatt annyit javult, mint 1 hét alatt. Ez azért valami.

Most persze úgy néz ki, hogy panasznapot tartok, de nem ez a lényeg. Ahogy írtam ezt a hónapot arra szánom, hogy hatérterhelést adjak magamnak. Ez a harmadik hét, és a napi 2-3 edzés most már érződik. Pozitívan is, hiszen egy csomó csúcsot döntöttem meg, és negatívan is, hiszen lett egy nem tervezett – térd –  sérülésem is. Tudva azt, hogy például egy MMAs vagy BJJs mit visel el ha komoly versenyre készül, sokkal jobban tudom segíteni a munkájukat.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook