Heti edzesek

Heti edzesek

Rovid leltar…

Ballisztika- a ballisztikus edzeseket most kisse hanyagolom, de azert heti 2x meg igy is belefer egy 10 sorozatos Vo2 max. Az ismetlesszam 20-21 a 24 kilossal. Nyilvanvaloan alacsonyabb szinten van az eroallokepessegem, hiszen ezt nem lehet orokke a csucson tartani, es rovid kihagyas is azonnali “romlast” okoz, de azert a 20-21 ismetles meg igy is messze atlag feletti. Raadasul mivel a max erom novekszik, igy a 24 kilos egyre kisebbnek tunik, es ez is segit a jo eredmenyben…A helyzet az, hogy nincs olyan edzes, ami ennyire jo hatassal van ram, es ha nem szerepelne az edzestervemben, akkor is belecsempesznem valahogy…:)

Erogyakorlatok – nyomasban es huzodzkodasban ramentem a GTG programra. Ez keves ismetlest – sosem vegkimerulesig – sok sorozatot jelent. Penteken ennek kereteben csinaltam 17×5-5 ismetlest a 32 kilossal a katonai nyomasbol. Rengeteg marokerosito, fogaserosito kiegeszito gyakorlatot vegzek, es ennek komoly hatasa van a nyomasaimra is. Tegnap este katonai nyomasok voltak soron nagyobb sullyal – 40 kg – es meg magam is megdobbentem, ment 5 ismetles, ebbol az utolso kettoben azert volt egy kis “push”, de akkor is…:)

Sulyom – 76,5 kilo. Mindezt ugy, hogy napi 3 kilo cseresznyet is eszem – most erik a kertben, nem tudom kihagyni – es ugy tunik a 77 kilo lehet a maximum. Termeszetesen zsirban tudnek hizni nem keveset, de a cel nem ez lenne…Nem is a suly novekedese a cel barmi aron, de 75 kilosan engem rangat a suly, ha a sulyom nagyobb, akkor en rangatom a sulyt. Micsoda kulonbseg.

Hajlitas, szakitas – ebben is valami attores indult meg. Egyreszt a poker kartyacsomag felig egy mozdulattal beszakadt, azert ezt nem vartam. Most mar csak gyakorlni kell, sokat. A 200×7-es szog mar keves, ezert elkezdtem dolgozni az Ironmind szettel. Ebben ugye a Rednail a csucs, es a white nail a kezdo. A Blue nail a red alatt van. Tegnap edzes utan eleg faradtan megprobaltam a blue verziot, es sikerult legalabb elinditani.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook