Beast challenge

Beast challenge

A Beast Challenge idén is érdekes lesz – a budapesti RKC I és 2 képzés első napján él az opció a bátrak és felkészültek részére. És nem akarom lelőni a poént, de szerintem lesz megint 2-3 hazai (sikeres) jelentkező. Ami azért valljuk be, nem semmi.

Mert azért egy esemény keretében szabályos katonai nyomással kinyomni a 48 kilóst, majd ezzel a súllyal egy ismétlést húzódzkodni, hogy aztán az egylábas guggolást is letudja az ember az extra 48 kilóval, nos ez nem semmi. ( Figyelem, hölgyeknél ugyanez a teszt 24 kilóval zajlik…na ezen az urak egy pillanatra azért gondolkodjanak el, mert az a nő, aki ezt teljesíti, eszméletlen erős.)

A dolog varázsa az, hogy addig eljutni, hogy az ember ebből 1 számot tudjon, nehéz. Kettőt számban is teljesíteni a tesztet, borzalmasan nehéz. Három számban is sikeresen venni az akadályt – nos a többségnek ez már a lehetetlen kategória. Én azt gondolom, hogy már az RKC II belépő tesztje sem akármi, hiszen a saját testúly felének kinyomás katonai nyomással, egy ismétléses egylábas guggolás súly nélkül és a 24 kilóssal egy taktikai húzódzkodás sem az átlag polgár erejét tükrözi. És ez rendben is van, mert ahogy az RKC I sem, úgy az RKC II sem az átlagembert szólítja meg.

A lényeg ez – drukkoljatok a hazai indulóknak, mert megérdemlik. Akkor is ha nem sikerül, mert maga a felkészülés is brutális.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook