Varga Tamás RKC – referencia

Varga Tamás RKC – referencia

Tamás kapta ezt a referencia levelet:

FIT WORLD RUGBY – SZEGED

Szia Tamás !

Emlékszem az első alkalommal, amikor hallottam egy csapattársamtól a Kettlebell edzésprogramról és azt gondoltam, na már megint valami forradalmian új kimondhatatlan program, amitől egy hónap alatt minden megváltozik, átalakul. Aki kar lefogy, aki akar, erősödik, stb.

Ezt követően hétről hétre arról számoltak be a csapattársaim, akik elkezdték veled a programot, hogy erősödnek, gyorsulnak, és nagyon élvezik. A maga egyszerűségében letisztultságában mérhetetlenül kombinálható és precíz, pontos. Ezek mellet szórakoztató és nagyon látványos.

Magamat nyitott embernek gondolva és bízva csapattársaim ítéletében kerültem el hozzád az első edzésre. Ezt követte még legalább 10 alkalom. Nálunk ekkor javában zajlott a bajnokság és nekem nem volt több időm hozzád járni. A srácok végig edzettek veled a szezon alatt és láthatóan jobb formában voltak, mint valaha.

Novemberben már gondolkodni kellett, hogy hogyan építsem fel a téli edzéseket. Mivel a miénk szabadtéri sport, nehéz falak közé szorítani, azonban mint eddig minden télen szerettünk volna valamit szervezett keretek között csinálni. Ekkorra már utána kérdeztem több edzőnél, és mivel leginkább küzdősportos vonalon vannak kapcsolataim, ebben az irányba tapogatózva meglepve tapasztaltam, hogy mennyien ismerik és használják ezt a programot a felkészülésük során. Itt jött azonban az első kérdőjel, hiszen ők mind egyéni sportolók, nem csapatban, nem egységben gondolkodnak, készülnek.

A legjobb döntés volt, hogy ekkor már veled ültem le beszélni és elmondtam, mit szeretnék. 20, szinte teljesen különböző embert egyszerre, egy módszerrel edzeni úgy, hogy mind fejlődjön, mind élvezze, és mind tekintse csapatmunkának. Van közöttünk kicsi, nagy, erős, gyors, ügyes, jó mozgáskoordinációjú, kitartó, szorgalmas, csak egy olyan sincs, akiben ebből legalább három megvan egyszerre. Egyszóval teljesen átlagos, sportban kicsit jártas emberek vagyunk.

Kértél két napot és már hívtál is, hogy megvan a program, megvan az időbeosztás, és kezdhetjük. Megint meglepett a lendületed, amit azért kezdtem megszokni, és 2008. december 03-án elkezdtük a munkát.

Húsz feletti létszámmal dolgoztunk és még a két ünnep közötti szabadtéri edzésen is voltunk vagy 15-en. Jókat röhögtünk, közben majd meg szakadtunk, de mindenki fejlődött, mindenki ügyesedett, és a golyók sem repültek el olyan sokszor mint azt az elején gondoltuk. Emlékszem, hogy újságoltuk egymásnak, hogy mennyit fogyott az egyik és mennyit erősödött a másik. Egyre ügyesebbek és jobbak lettünk, a feladat végrehajtások is egyre pontosabbak lettek.

Most itt vagyunk 2009. március 13-án. Vége azt utolsó közös téli edzésnek, kezdődik a bajnokság.
A csapat soha nem látott erőben van. Motiváltak, magabiztosak a játékosok, én pedig végtelenül hálás vagyok, hogy ilyen egységes munkát tudtunk végezni a segítségeddel. A tenyerünkről a bőrkeményedés talán nyárra el is múlik, de az alapozás egészen biztosan kitart a szezon végéig.

KÖSZÖNJÜK TAMÁS!

Rögbi, Rögbi, Rögbi!

Debreczeny Dénes
edző

Tamás honlapját itt éred el. Link.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook