USA út…

USA út…

Sikerült átaludni a teljes éjszakát, ami ritkán sikerül elsőre ilyen hosszú út után. Ez jó, mert ebben az esetben ma már közel teljes edzést tudok végezni.

Az út első felét Colorado Springsben töltöttem, és Kettlebellt oktattam. És ha már ott voltam, próbáltam segiteni Halmi Viktornak, mert az ottani klubnak elképesztő kapcsolatai vannak az UFC-ben, több sztárt szponzorálnak. Ami azért vicces, mert én egyiket sem ismerem, és a múltkor is Thiago Alves edzett mellettünk, amitől mindenki el volt ájulva, kivéve engem, lévén azt sem tudtam kicsoda. Már tudom…:)

Mivel volt egy extra napom, a fiúk elvittek egy kisebb túrára. Pikes Peak – egy gyönyörű hegy – és a garden of Gods, ami egy igen látványos homokkő képződmény a hegyekben. Gyönyörű. Annyira tiszta a levegő, hogy az idei évtől az autóknak nem kell zöldkártyára vizsgázniuk, mert ennél kizárt, hogy tisztább legyen a levegő…

Aztán átmentem Californiába, mert Eyal Yanilov hivott át asszisztálni. Olyan klubban voltam Long Beachen, hogy4-5 utcával arrébb a simán lelőnek, annyira gáz a környék…Nem véletlen, hogy a klub 400 – igen négyszáz – tagjából 100 fő rendőr. (Aki olvasta a hirekben, hogy kivégeztek az utcán 5 hajléktalant, nos az tőlünk pár utcára történt.) Nem véletlenül. Ebben a klubban Thai box, MMA, Krav Maga és Crossfit oktatás folyik.

Talán az is érdekes, hogy amikor a gépem elindult, akkor indult a választás, és amikor megérkeztem, akkor zárult.

Képek alább.

gardenofgods1

gardenofgods2

califonia

alan

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook