Uj Lap

Uj Lap

Hat ezzel is meglennenk. Talan meg nem minden menu van feltoltve, de most mar azert latszik, hogy mi a terv. Szeretnenk letrehozni egy eros hazai Kettlebell kozosseget. Akiket a Kettlebell edzes szeretete, a funkcionalis edzes ez a fajtaja kot ossze.

A kettlebellel torteno gyakorlas nem edzes. Eletmod. Az edzes sem edzes, gyakorlas, ahogy Pavel is mondja. Bizom benne, hogy 2-3 even belul a Kettlebell szeleskorben hasznalt eszkoz lesz, az RKC pedig az a modszertan, ahogy ezt hasznaljak. Mi RKC instruktorok kicsit mar belatunk a paravan moge, es latjuk azt, ami ebben a rendszerben benne van. Es attol tartok, ez meg csak a jeghegy csucsa. Hardver es szoftver.

Kozben pedig egyutt kivanunk mukodni minden olyan csapattal, akik hasonlo uton jarnak, meg ha ehhez mas eszkozt vagy eszkozoket valasztanak. Hajra, nem olyan nagy a tulekedes ezen a teruleten…

Ami pedig az instruktorokat illeti, kivancsian varom az elso hazai kepzest. Hiszek abban, hogy haladast csak abban az esetben lehet elerni, ha a tudast szabvanyositjuk es atadjuk olyanoknak, akik oktatni akarnak.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook