Uj honlap es mas valtozasok

Uj honlap es mas valtozasok

Most mar nem rejtegetjuk tovabb az igazsagot, hamarosan uj honlapot kap a hazai Kettlebell kozosseg. Sokkal tobb informaciot fognak az olvasok kapni edzesrol, etkezesrol es minden a kettlebell edzeshez kapcsolodo teruletrol. Most mar naponta annyi olvasonk van, hogy ennyi jar. A blog is valtozik, de ezt nyilvan mar most is latjatok…

Abban is dontes szuletett, hogy a kettlebellesek egy csomo mindenhez majd kedvezmennyel juthatnak hozza, legyen az termek vagy kepzes. Rengeteget torjuk a fejunket, hogy 2008-ban a leheto legjobbat kapjatok. Magyaran: aki annyira “hulye” hogy ilyen kemeny edzesre hajlando, az megerdemli, hogy segitsuk. Az mar biztos, hogy a Perfect Nutrition ceg termekeire januartol nagyon komoly kedvezmenyek lesznek minden Kettlebellesnek. Letrejon a Kettlebelleseknek szolo kartya, amivel ezeket a kedvezmenyeket majd kihasznalhatod.

Ha minden igaz, januarban – ha 16 kilossal kezdtel, de mar keves – a Tacticalshop beszamitja majd a 24 kilos vasarlasba, jelenleg a matek megy…:) Mert arra azert mindenki szamitott, hogy bele fogsz erosodni…

2008-ban beindul a szemelyi edzoi programunk, kiscsoportos kepzeseink es tobb uj csoport is indul. Itt az ido, hogy a sulyzozas ujra pozitiv fogalom legyen, ami kozosseget epit es eredmenyt ad.

2008-ban videot akarunk kiadni magyar nyelven, hogy segitsuk a hazai Kettlebelleseket.

Elindul aprilisban a Tactical Strenght Challenge, ezzel csatlakozunk a nemzetkozi esemenyhez, igy legjobbjaink mehetnek a TSC cimekert…Bizom benne, hogy az abszolutban 3-4 hazai RKC is lesz az elso 10-ben…

Majusban pedig jon Pavel. Alapvetoen en nem vagyok hive a guru felkenesnek, de Pavel megerdemli, hogy ezt az esemenyt bevesd a naptaradba akkor is, ha nem leszel resztvevoje az RKC kepzesnek. Szervezunk par nyilt esemenyt is, hogy talalkozhass Pavellel, tapasztalatbol mondhatom, megeri…:)

Elindul az elsportolokat segito programunk is, ennek kereteben mar van szamos sportag, ahol akar olimpiara keszulo sportolok felkesziteset segitjuk, kizarolag edzoi egyeztetessel. Az elso eredmenyek igen biztatoak…:)

Amikor kozel 2 eve elkezdtem otthon a sajat Kettlebell edzest, nem hittem volna, hogy ennyi orult van meg ebben az orszagban. Ezzel egyutt koszonom a sok batoritast. Mindenkinek aki iden Kettlebellt vett a kezebe es rendszeresen edz is vele csak annyit uzennek: az idei ev semmi ahhoz kepest, amit jovore elerhetsz.

Ahogy Pavel mondja: Strength is a skill. Practice. ( Az ero keszseg. Gyakorold.)

Boldog Uj Evet

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook