TSC – szeptember 26

TSC – szeptember 26

Lacee RKC komolyan készült erre a versenyre, ez az eredményen is látszik. A 6 hely meglehetősen csalóka. Egyrészt borzalmasan erős volt a mezőny. Másrészt Lacee RKC és András RKC eredménye bármikor ellenőrizhető, hiszen a youtubra is feltöltötték a srácok. A többiekét nem láttam…Mi a véleményem?
1. Az áprilisi nyertest személyesen is ismerem, teljesítette beast challenget. Tehát amikor megtudtam, hogy jelentkezik, sejtettem, hogy elől végez majd. Ráadásul a fogyasztása is jól sikerült, és a végeredménye borzasztóan kiegyensúlyozott. Megfigyelhető az egyensúly a DL-PU-Snatch gyakorlatok között. Thomas Philips.

2. Az idei év nekem kissé meglepetés. Laceet az első háromba vártam, és megjegyzem, hogy a nyertes eredménye – 30 húzódzkodás – furcsán néz ki a 130 snatch mellett. Nem láttam a videót, de ez az eredmény nem fér a fejembe.

Erdélyi András RKC is indult a versenyen, tőle itt kérek elnézést. Eredményét több alkalommal elküldtem, most már a feltöltési linket is adtak a szervezők, hogy felkerüljön András eredménye.

Tehát gratulálok nekik, és szerintem ha javítanak a DL eredményen, nagy meglepetést tudnak okozni…


Erdélyi András BW: 80,6kg

Deadlift:180.5kg
Tactical Pull-up 14 ism: http://www.youtube.com/watch?v=a3oMoW3hyow
Snatch teszt 131 ism: http://www.youtube.com/watch?v=O8dI2kIEllA

Kovács Lacee BW: 78,2kg

Deadlift: 215.5kg
Tactical Pull-up 21 ism
Santch teszt 154 ism

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook