TSC – mostani állás

TSC – mostani állás

Jelenleg Kovács Lacee RKC vezet, és meglepődnék, ha ez változni. A jelenleg fontos, mert a szervezők még beleköthetnek ebbe-abba – nem rosszindulatból, hanem mert tényleg van néhány technikai probléma, és most nem az itthoni TSC-ről beszélek.

Több megjegyzés is érkezett a kivitelezés minőségével kapcsolatban, főképpen a kipping gyanús húzódzkodás és lockolás a snatch esetén is határeset, mondom ezt úgy, hogy Laceet barátomnak tartom, de azért próbálok objektív is lenni…Az eredmények átküldése után jeleztem a szervezőknek, hogy nézzék át a videókat, mert több dobogós várományosunk is van –  és nem szeretném utólag azt hallgatni, hogy miért fogadtak el bármit – , miután azonban az ellenfelek nem nagyon raktak fel videókat, a továbbiakban nem erőltettem ezt a fajta ügykezelést…:)

Mivel azonban Lacee kivételével a többiek nem postoltak videót, így nem tartanám korrektnek a kritikát azoktól, akik nem rakták fel a videót. És mivel van admin jogom a sitehoz, feltöltöttem az eredményt…éljenek a partizánok!

Ennek okán most Lacee az első, Sulyok Dávid a 4.ik a férfi/nyílt kategóriában.

A férfi kezdő és a női kezdőben pedig van egy 2. és egy 3. helyünk.

LINK ITT!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook