Tipikus RKC

Tipikus RKC

Ha kint voltal, mint aldozat a hetvegen, lathattad, hogy mennyire eltero emberek vettek reszt a kepzesen. Lathattad, hogy mig par ember szuper szalkas volt, masokon meg van egy kis felesleg. De ha maradtal a vizsgara is, akkor azt is lathattad, hogy mindenki ugyanazt a fizikai tesztet csinalta meg, amely barmely elsportolo becsuletere valna. Ha tehat ott voltal, tudod mirol beszelek. Ha nem volt rad hatassal az a vegso 20 perc, amikor mindenki ugy csinalta vegig ezt a vegso blokkot, mintha az eleteert kuzdene, akkor nem tudom mashogy elmagyarazni. Ha nem ragadott magaval ennek 45 embernek kuzdelme, es nem talaltad felemelonek, amit csinaltak, akkor valoban nehez lenne barmit elmagyarazni a kepzessel kapcsolatban.

A 3 nap alatt a tipikusan megmozgatott suly nagysaga napi 40-60 tonna kozott volt, ez talan ujabb adat arra, hogy a kepzes fizikalisan is kimerito volt. Az atadott szakmai anyag melysege azt hiszem, mindenkit megdobbentett, de legalabb meggyozott.

Tehat felmerul a kerdes? Ki a tipikus RKC?

PROFIK – Altalaban a jelentkezok egy resze profi edzo, szemelyi edzo, eronleti edzo. De hiszed vagy sem, altalaban ok vannak kevesebben.

AKIK PROFIK LESZNEK – Olyanok, akik a fenti csoportba kivannak tartozni, es az elso lepeseik egyike ez a kepzes.

“AMATOROK” – Az idezojel NEM veletlen, mert egyaltalan nem amatorok. Ok azok, akik ugy dontottek: annyira komolyan veszem magam, hogy idot/penzt invesztalok abba, hogy a SAJAT MAGAM EDZOJE LEGYEK. Mert ezt a tudast SENKI sem veheti el tolem. Mert egy Kettlebellel egy edzoterem tulajdonosa lettem, es a tudasommal a sajat magam edzoje.

Ha megkerdezned tolem, en hova sorolom magam, gondolkozas nelkul az utolso csoportot valasztanam…En ezert kezdtem el.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook