Tervek – 2012

Tervek – 2012

Már nagyban tervezgetem a 2012-es évet. Tudom, recesszió meg válság, de ez volt tavaly is meg előtte is. És amennyire visszaemlékszem, csak ilyen volt – amióta az eszem tudom.

2011 – a testsúlyom beállt stabilan 77 kilóra és alá, ez mindenképpen jó hír. Pedig életemben nem ettem még ennyit. A kézállásban nyomás szépen alakul, egyre többet nyomok súlymellényben és dolgozom gyors nyomásokkal is. A húzódzkodásokkal el vagyok maradva, a bal könyököm rendetlenkedett, ami nem meglepően egy régi csuklósérülés következménye. Ahogy sikerült a csuklóm moblitását helyrepofozni, ezzel sem lesz gond. A bal térdemnem a bjj nem tett jót, ez most 2-3 hónapomba került. Az évet remélhetőleg már megint 2×40 kilós kettlebell guggolással zárom, de ez nagyon ijesztő volt. Nyomásban most megy a 36kg – talppal felfelé – a normál nyomást nem próbáltam. A bent press 75 kilósan is 60 kilós, itt tehát most sok tennivalót nem látok. Swing gyakran van, snatchet nem végzek, annyi vállat terhelő gyakorlatot végzek, hogy a snatch kockázatos most. Idén megvolt a pistol, bent press és a TGU is 60 kilóval – már ezért érdemes volt belekezdeni az évbe. A deadliftem is 200 fölé került, itt azonban messze nem lehetek elégedett.

2012 – 42 évesen nagyobb terveim vannak, mint valaha.

Futás – nos nem jogging, hanem sprint lesz rendszeres része az edzéseimbe. Igen Juci – futni fogok…

Deadlift és zercher guggolás – két jövő évi terv, amiben nagyot akarok fejlődni.

Egykezes nyomás kézállásban és egykezes húzódzkodás – az idei tervben ez nagyon a határon mozog, de a jövő évibe bele kell férjen.

Beast challenge – a 3-ból kettő mindig megvan. De 75 kilósan baromi nehéz a hármat időzíteni.

BJJ és KM, Thai box – Tovább, de az első kettő a hangsúlyos.

Hát, most itt tartok.

 

 

 

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook