Tervek / 2008

Tervek / 2008

Sokszor kerdezik, hogy milyen terveim vannak meg az evre. Nos, azert ez eleg komplex kerdes, mert ennek van edzesbeli, maganeleti es szervezeti resze is.

Ha a dolog maganeleti reszet nezem, a kisfiam lassan elkezdi az iskolat, jelenleg ez a legnagyobb es legfontosabb “project”. Jol is nezne ki, ha nem ez lenne…:)

Ha az edzesbeli reszet nezem, ugy az idei evre beterveztem magamnak egy Beast Challenge-t. Nem kevesbe fontos a Zhealt instruktori, es iden meg szeretnek meghajlitani egy kek Ironmind szoget, nem beszelve egy 1200 oldalas telefonkonyv tiszta tepeserol.

Ha szervezeti dolgokat nezunk, itt sincs keves terv…Szeretnek egy nagyon sikeres RKC oktoberi kepzest, egy jol elokeszitett FMS kepzest, el akarok inditani egy “old time strongman” programot, nem beszelve a clubell es ropeworkout projectekrol….

Elmeletileg elindul vegre a sajat honlapom is, de ugy a suszter cipoje…:)

Tovabbra is a leheto legjobb hattertamogatast akarom megadni az RKC instruktoroknak, es ugy tunik, hogy a szakmai es uzleti tamogatas kezd beerni, egyre tobb RKC szamol be arrol, hogy ma mar profi sportolokkal dolgoznak egyutt. Neveket most meg nem irok, mert varom toluk a beszamolokat…:) Szakmai berkekbol egyre tobb edzo es sportolo jelzi vissza, hogy a triggermassage projectet erdemes volt elinditani, es Csiky Feri zseni. Ferikem, ezt ugye nem olvasod? 🙂

Azt hiszem jo kis ev lesz ez…mondjuk nem mondanam, hogy unatkozni fogok.

Na ez az a post, amit jol el kell menteni, es szamonkerni rajtam december 31-en…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook