Taekwondo

Taekwondo

Hát kérem, már itt is RKC. És FMS meg SMR is. És egy nyitott csapat, amely megértette az RKC rendszerében rejlő fantasztikus lehetőségeket.

Megjegyzés: minden egyes alkalommal, amikor küzdősportolók keresnek meg azzal, hogy segítsük a munkájukat, nagy örömmel vágunk bele a feladatba, mert pontosan tudjuk, milyen sokat adhat hozzá a felkészülésükhöz az RKC rendszere. Nem ígérjük, hogy gyorsabb, erősebb vagy legyőzhetetlen leszel, mert ez nem lenne becsületes dolog. De az RKC “szerszámos-láda” számos eszközt rejt, és a megfelelőt alkalmazva segíthetünk abban, hogy tovább legyél abban sikeres, amit igazán szeretsz csinálni. És persze az sem kizárt, hogy erősebb, robbanékonyabb leszel.

Tudom, hogy minden küzdősport más. Box, Muay Thai, Judo, MMA, Karate, Kick-Box, Savate, Birkózás, Taekwondo és még sorolhatnám hosszasan a stílusokat, amelyekkel az elmúlt évek során sportolói vagy éppen válogatott szinten működtünk együtt. Az RKC rendszere azért ad pluszt az edzésedhez, mert mi nem gondoljuk azt, hogy jobban ismerjük a sportágad, mint Te magad. Ami sportágspecifikus, azt meghagyjuk Neked. Mi azzal foglalkozunk, ami a fundamentális.

Ferinek és Ádámnak gratulálok!

Link itt!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook