Tactical Strength Challenge

Tactical Strength Challenge

Koszonom a sok drukkolo emailt, postot es sms-t. Jol esett, na…:)

Akkor elobb az eredmenyek, aztan az elemzes…

Huzodzkodas – 21

Deadlift – 190 kg

5 perces snatch tesz / 24 kg – 147 ism.

Toth Ervin RKC volt olyan bator, hogy beregisztralt az esemenyre. Ervin 13 huzodzkodast, 160 kilos deadliftet es 123 snatchet teljesitett, ami nagyon szep eredmeny, nagyon kemenyen kuzdott.

Elemzes:

Huzodzkodas: jobb lett, mint amit vartam. Mondjuk erre nagyon keszultem, mert ez a legnagyobb gyengem. Az utobbi heten napi 200-300 huzodzkodast csinaltam, sokszor a snatch karara. De azt hiszem, ez most megerte.

Deadlift : ez volt az a szam, amire semmit sem keszultem vegul, mert nincs olimpia szettem az emeles gyakorlasahoz. Az alapmozdulatokat gyakoroltam 2×48 kilossal, de azert van kulonbseg…Osszesen egy alkalommal – 2 hete – volt egy rovid edzes erejeig idom legalabb beloni, kb hol lehetek most. 76 kilosan ehhez kepest 190-et felhuzni nem rossz, de nem vagyok tole elajulva. Szerintem normalisan keszulve – ertsd egyaltalan felhuzast gyakorolva – a 210 koruli lenne majd a cel. Miert is ne? 🙂

Snatch / 5 perc : A sorozatterheles miatt ide csak 140-et tettem be, lett 147, ez sokkal tobb…Nyilvanvaloan sorozatterhelesnel nehezebb egyeni csucsokat dontogetni, kulonben is 76 kilosan elegge ugy erzem, hogy a 155 a maxom erosen. Meg pihenten is drama, nem ennyi mindennel egy napon.

Mire lesz eleg? Tavaly ez elso hely lett volna, iden szerintem jo, ha elso tiz. Meglatjuk…

Tehat a hivatalos eredmeny:

Peter Lakatos BW : 167.2 lbs – DL : 418 lbs – PU : 21 – Snatch :147

Ervin Toth BW : 206.8 lbs – DL : 352 lbs – PU : 13 – Snatch : 123

Tavalyi eredmenyek itt!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook