Super GP

Super GP

A mai napot nekem kissé idegen környezetben töltöttem. Igen, Super GP. Viktoron látszott, hogy jó formában van, és ugyan kicsit izgult, de szerintem én jobban…:)

Miközben a Viktor bemelegitését néztem, volt egy kis időm arra is, hogy megnézzem a többiek bemelegitését, és belenézzek pár meccsbe. Egyrészt egy csomó versenyző komoly erőnléti problémával rendelkezett. Másrészt láttam őket bemelegiteni, és a többség túlmelegitette magát. Tatárt még láttam bemelegiteni, profi volt, és ilyennek láttam Viktorét is.

A piros sarokból néztem a meccset, és várható volt, hogy a taktika tartható lesz. Két percen belül vége lett a meccsnek, karfeszités, de nem ez az érdekes. Hanem:

1. Viktor úgy vitte le az ellenfelét, mintha 1-2 súlykategóriával kisebb embert kapott volna.

2. Végig hideg fejjel kereste a legjobb poziciót, és meg is találta azt.

3. Az ellenfél egyébként nagyon ügyesen bújt ki a karfeszitésből, de még ebben a pozicióban is olyan erősen tudta tartani Viktor a karfeszitést, hogy beragadt a keze, és visszavette a feszitést.

4. Volt egy pillanat – mountban – amikor látszott Viktoron, hogy analizál. Aztán mivel láthatóan nulla veszély leselkedett rá, még kérdően ki is nézett Maxra, hogy mit javasolna. Itt azért már sejthető volt a végkifejlet.

A meccse végén az öltözöben gratuláltam Ernestonak is – az ellenfél – aki elsőre szerintem azt hitte, szórakozom vele. Pusztán jeleztem neki talán nem a várt eredménnyel zárta a meccset, de ehhez sziv kell, hogy valaki bemenjen a ringbe.

Rehák Gyuri nyert, a többi meccset nem láttam…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook