StrongFirst közlemény

StrongFirst közlemény

Bizonyára Te is értesültél arról, hogy Pavel új, saját szervezetet hozott létre, mely 2012 november elsején reggel jelent meg a Facebookon, STRONGFIRST néven, és amely 2013-tól az egész világon kínál majd Naked Warrior, Kettlebell Level I, Level II és Barbell kurzusokat.

Míg az RKC – mint márkanév – a miénk Magyarországon, és továbbra is kiadjuk a Pavel könyveit, forgalmazzuk a DVD-ket és RKC Kettlebelleket, vezetőnknek továbbra is Pavelt tekintjük, és természetesen Pavel szervezetéhez csatlakozunk 2013 január 1 dátummal.

Nekünk, nekem az RKC nem üzlet, illetve nem elsődlegesen üzlet…Életforma – ahogy az RKC sosem volt egyfajta fitnesz oktatói program, hanem az erő iskolája, alapító mesterrel és vezető mesterekkel, és ahol mintául a tradicionális harcművészetekre jellemző szervezeti felépítés szolgált.

Még egy olyan programot vezetek, amelyen az RKC új, a Dragondoor átdolgozott  módszertana alapján tanítom le a kurzust, és ennek egyetlen oka van – megígértem egy barátomnak, hogy megteszem…

Mivel rengeteg kérdést kaptam az elmúlt pár napban, íme a válaszok:

Érinti-e ez az oktatóm RKC diplomáit? – Nem. Az RKC diploma az erdeti érvényességig hiteles, de időközben minden oktatónk megkapja a STRONGFIRST diplomát is.

Mikor jön Pavel? – 2013 áprilisban lesz a vendégünk – StrongFirst Level I szint megújítás – és 2013 több Master és Senior instruktor is oktat majd itthon , hiszen minden kurzusból lesz oktatói program itthon, elsőként , még áprilisban egy Bodyweight 2 napos oktatói programot vezet Pavel, gyakorlatilag a Naked Warrior átdolgozott követelményrendszere alapján.

Kik maradnak Pavelnél? – Az eredeti RKC Master/Senior/Team Leader csapat 99%-a Pavelt követi. Én pedig biztosan…:)

Mi az oka, hogy a Dragondoor és Pavel útjai szétválnak? – A mi közösségünk két fontos minőségre épül: erő és loyalitás. Ez az egység megbomlott, és menthetetlenné vált, hogy ne veszítsük el az értékeinket. A megújulás az értékeink erősítését és konzerválását szolgálják. Ha azt gondolod, hogy ez egy üzleti döntés pusztán, tévedsz. Mi az üzletben is elvek mentén dolgozunk, és nincs értelme olyan üzletet vinni, amely sérti a saját normáinkat.

Változnak a képzések tartalmilag? – Igen, nehezebbek lesznek. Visszatérnek a két kettlebelles gyakorlatok a Level I programba.

Akkor a mostani RKC I vagy 2 szint minek felel meg? – StrongFirst I és 2 szintnek, pontosabban SFG I és II szintnek, ahol az SFG a Strong First Girya szavakat takarja.  A Team Leader, Senior és Master címek is maradnak.

Változik-e a www.kettlebell.hu honlap? – A design változik december 1-től, és az új tartalom elérhető lesz a kettlebell.hu és a strongfirst.hu domain alatt.

Lesznek még Pavel könyvek? – Igen, 2013-ban a Hardstyle Abs és a Power to the People kerül kiadásra.

2013-ban egy SFG / PM / KMG instruktori konferenciával kezdjük az évet – unatkozni tehát nem fogunk.

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook