SFG1 – rövid beszámoló

SFG1 – rövid beszámoló

Lement a 3 nap, és ezt megint nehéz lenne tiszta fejjel, érzelmek nélkül értékelni. Nem is fog menni…

A résztvevők – fizikálisan erősebb csapat már volt, technikailag jobban felkészült talán még nem. Már a második napon szép technikával dolgoztak a jelöltek, ami persze lehetőséget adott arra, hogy még több swing kerüljön a programba.

A létszám – idén is többen voltunk a tavalyinál, hiszen ebben a csoportban csak első SFG1 programon résztvevők voltak.

Az asszisztensek – mondtam a helyszínen is, itt sem teszek másképpen. Ennyire szakmailag érett csapatot nehéz összerántani, bárkit is választottunk ki bemutatásra, jól döntöttünk, mert pontos technikákat láttunk.

A közösség – vasárnapra a jelöltek is megértették, ez nem egy fitnesz oktatói program, velünk tartani életstílus, filozófia – és a diplomák kiosztásakor a csoportom tagjai egymást is megvárták, minden eredményt taps követett. És ha jól láttam, így volt ez a többi csoport esetén is. Ez valami elképesztő volt, ilyen se nagyon volt még.

A felkészítő oktatók – nyilván nekik köszönhető az, hogy a résztvevők remek erőben és jó technikai alapokkal jöttek, ennél nagyobb segítséget a vezető oktatók aligha kaphattak volna. Köszönöm.

Azt hiszem nem volt 10 alatt azok száma, akik szerint ez a három nap életük egyik legnagyobb élménye volt – ilyenkor érzi az ember, megérte a munkát!

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook