Ryan Shanahan II

Ryan Shanahan II

Na látom Ryan barátunk beletaposott rendesen a lelketekbe.

Nos Ryan ereje rengeteg sok ésszel is párosul, ami kiváló kombináció. Mert nem elég, hogy vannak gondolatai ennek a drága embernek, leírja őket és publikálja is, és ismerjük Ryan lelkét teljes mélységében. Az alább idézett cikkében arról értekwezik, hogy 3 fajta Kettlebelles testalkat van.

1. GS testalkat – minta: a GS versenyzők
Ryan ebből a rendszerből – figyelem, leülsz – az izmok definícióját hiányolja. Én mondjuk Ryan esetében a józan észt hiányolom…

2. Hard style testalkat – minta: Dave Whitley
Aszongya Ryan, az RKC kiváló ismerője, hogy nálunk összesen 5 gyakorlat van, és mindent nagy súllyal és alacsony ismétlésszámmal oldunk meg. De sajnos ez a módszer a gyakorlókat nagydarabbá teszi, mint David Whitley.

3. Kettlebell fitness – na ez lenne Ryan
Nincs limit, lám Steve Cotter is 500 gyakorltról beszél. (Az, hogy Steve a Dragondoor segítségével adta ki a videót, mint RKC az ügy szempontjából mellékes. Ahogy az is, hogy azóta Steve kijelentette, hogy igazából az 5 alapgyakorlat a lényeg…) De a lényeg: Ryan szerint a kettlebell fitnesz képviselő jól néznek ki a strandon vagy meztelenül. Juhé. Hát neked legyen mondva Ryan, megfogalmaztad a lényeget. A strand.

Van ám link is, ha beszélsz angélusul, have fun.

Ryan Shanahan blog – mondom, írni is tud.

Ezt pedig egy gyönyörű videó…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=z0w3soH4olw&hl=en&fs=1]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook