Rovid helyzetjelentes

Rovid helyzetjelentes

A mai nap eleg mokasan alakult.

Az eredeti terv szerint a reggeli lazabb edzes lett volna, ezert meg reggel megcsinaltam a 200-as snatchemet, nehogy jol induljon a nap…:)

Aztan mentem a KM edzotaborba, azzal a hittel, hogy a reggeli foglalkozas laza lett…Nem lett. Elobb volt egy 5 perces fitnesz teszt, aztan 3 perc szunet utan egy ujabb. Az egyik kollega Crossfit instruktor, es oszerakott egy amugy jo programot. Mondjuk a 200 snatch utan ez a teszt egeszen mas erzes. Mindegy, az elsoben 2 lettem, a masodikban rajuk vertem 1 percet 5 perc alatt.

De lenyeg nem ez, hanem az, hogy ket perc mulva en mar OK voltam, a tobbiek meg most sem…:) A folyamatos Vo2 max edzesek miatt a regeneracios idom dramaian lerovidult. Persze, itt nem volt vege a dolognak, mert ha mar igy osszejottunk, hat 20-25 perc foldharc jott, de nem a normal formaban. A forldharc soran  a ket fel egy botert kuzdott, ez elejen csak foldtechnikakkal, aztan lehetett utni rugni, majd akar harapni is…:) Persze ezeket csak lazabban, de a foldharcnal senki sem fogta vissza magat. Nekem csak 90 kilosok jutottak, igy jartam. Egy menetet sem vesztettem, de mondjuk a fulemben a porcot sikerult eltorni. Jarulekos veszteseg…:)

Aztan meg volt utana 5 ora edzes. Most kellemesen elfaradtam, na ezt mar szeretem…

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook