RKC/Dragondoor Kettlebellek

RKC/Dragondoor Kettlebellek

Sok kérdést kaptam azzal kapcsolatban, hogy igaz-e az a hír, mely szerint mostantól a Tacticalshop a Dragondoor/RKC kettlebelleket preferálja. Nos a hír igaz, és számos jó okunk van arra, hogy így tettünk.

Minőség
A Dragondoor/RKC Kettlebellek más technilógiával készülnek mint bármely más, a világon kapható Kettlebell. Míg minden gyártó a bell fülét illeszti be a gömb formájú öntvénybe, Dragondoor/RKC Kettlebell két összeöntött darabból áll össze, amely folyamat sokkal nagyobb technológia pontosságot igényel és egyben jobb minőséget is garantál.

Pontosság
Dragondoor/RKC a gyártást végző gyáron belül külön, független inspektort alkalmaz, aki személyesen felelős minden egyes Kettlebellért. Nem hagyhatja el a gyár területét olyan Kettlebell, melyet külön nem hitelesítettek. A hitelesítést elbukó termékek nem kerülnek forgalomba, hanem újra visszakerülnek az öntödébe. Míg a gyártási pontosság a normál kettlebellek esetén +/-4%, addig ez az RKC bellek esetén +/-2%.

Festés
Az utókezelés nem porszórásos módszerrel – tehát nem oldható festék kerül a felületre, amely meglehetősen vastag -, hanem a sokkal drágább és megbízhatóbb e-coating technológiát alkalamazzák. Ezt a fajta technológiát repülőkön és tengerjáró hajókon használják, a festék nem szórással kerül a felületre, hanem az elektromosan feltöltött eszközt mártják a festékbe, és az mélyen tapad meg a Kettlebellen, így a festék nem csak hihetetlenül erős lesz, de vékony is. Összefoglalva: a festék nem pattog le a Kettlebellről, dobálhatod, egymáshoz is ütheted őket!

Pavel
Az eszközöket Pavel tervezte és hagyta jóvá, sőt… A nevét adja hozzá. Minden méretnek oka van és részünkről nem ismerünk autentikusabb szaktekintélyt ezen a területen.

Garancia
Termékeik minőségében annyira bízik a Dragondoor, hogy 1 év garanciát vállal minden Dragondoor/RKC logós Kettlebellre.

Ár
Dragondoor/RKC Kettlebellek ára szinte teljesen megegyezik a korábban forgalmazott eszközök árával. Most tehát lehetőséged lesz arra, hogy a jó minőség helyett még jobbat vehess, extra költség nélkül.

Mert elérhető – végre
4 éve várjuk, hogy az eredeti, Dragondoor/RKC Kettlebellek megjelenjenek Európában. És a végén mi lettünk az elsők a kontinensen, akik forgalmazási jogot kaptak. Büszkék vagyunk arra, hogy azt a márkát forgalmazzuk, amely 10 éve van a piacon, és amellyel a Kettlebell modern kori hódítása kezdődött.

Ingyenes kiszállítás
A Tacticalshop 20.000 Ft felett ingyenes szállítja ki az RKC/Dragondoor Kettlebelleket Magyarország területén.

Íme a videó, amely a fent leírtakról készült.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qIK0pgWk41g&hl=en_US&fs=1&]

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook