Rkc kurzus…

Rkc kurzus…

Miutan Team Leader poziciot kaptam, igy sokkal tobb tennivalo akadt a kepzesen, mint maskor. Most peldaul onallo blokkot kaptam, en tanitottam a nyomast. Eleg mokas volt, hogy angolul tanitottam, de Gabi ezt a feladatot is jol oldotta meg.

Aztan vizsgaztatnom is kellett, es sikerult ugy rendezni, hogy csak kulfoldieket kapjak, mivel minden hazai indulot ismerek valamennyire, talan nem lett volna korrekt oket vizsgaztatni. Ahogy Matyas Beast Challengenel sem vallaltam biro szerepet, mert nem lenne korrekt.

Most elso alkalommal vezettem en a Grad Workout nevu, 20 perces lezaro edzest. A koncepcio az volt, hogy fajdalmas terhelest kapjanak a jeloltek. Mivel nem lett volna korrekt ha ugyanazon sulyokkal csinalom, mint a tobbiek – 16-24 ferfiak, 8-12 nok – igy 24-32 kiloval csinaltam vegig, mert szerettem volna pontosan azt erezni, amit ok. Bizony, az intenzitast sokfelekeppen lehet emelni: nagyobb suly, kevesebb piheno, egysegnyi ido alatt tobb ismetles. Vagy ezek kombinacioja, esetleg minden egyben. Esetunkben az utobbi volt igaz. Amikor mar elkeztek letenni a sulyokat, akkor meg kaptak egy kis pihenot – ket kor a teremben, fej folott tartva a sulyt, es egy vege swinget. Mivel nem akartam serulest, a technikailag nehezebb, veszelyesebb gyakorlatokat – TGU, Snatch, MP – az elejen csinalta a csapat, swing, egykezes swing, atados swing, high pull volt az utolso 10 perc. 5 masodpercnel nem volt tobb piheno a gyakorlatok kozti valtasoknal, a kozepes es nagy sulyt rendszeresen valtogattuk.

Aki ott volt – aldozatok, akiknek ezuton is koszonom a segitseget – azok batran irhatnak megjegyzest a blogba…:)

Megosztás:

Facebook
Twitter
WhatsApp

Irakozz fel!

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvasd el adatvédelmi szabályzatot.

Facebook